Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dlatego dziwie się dlaczego nic Ci nie powiedział. U mnie najpierw pielęgniarce podyktował co widzi później mi odwrócił monitor i pokazal po kolei co widać. Wydrukować zdjęcie i na tym zdjęcie tez wszystko byli opisane. Który tydz, kiedy poród, dl pęcherzyka. Na karcie inf to samo napisał. Dziwi mnie podejście Twojego lekarzaJa od czasu krwawienia codziennie mam brązowa luteinę na wkładce. Martwi mnie to trochę, ale tez wiem , ze to nie musi być nic groźnego. We wtorek może moja lekarka mi cos więcej powie, bo powiem szczerze, cieszę się ze do kliniki do mojego lekarza juz nie jadę, tak naprawde ja nawet nie wiem w ktorym jestem tygodniu, jaki termin porodu. Jak zapytałam powiedzial, ze 6 tydzien licząc z miesiączki, wiec mu powiedziałam ze z miesiączki wychodzi mi prawie 8, nic nie odpowiedział. Czyli niby 6 ale ile dni to tez nie wiem. Nie jestem zadowolona z takich wizyt.
Ja gdybym nie pytała to mam wrażenie, ze przez całą wizytę uslyszalabym "dzien Db, jakie leki wypisać?" Na ostatniej wizycie wypisal duphaston i nawet nie powiedzial jak stosować, w drodze do drzwi sama zapytalamDlatego dziwie się dlaczego nic Ci nie powiedział. U mnie najpierw pielęgniarce podyktował co widzi później mi odwrócił monitor i pokazal po kolei co widać. Wydrukować zdjęcie i na tym zdjęcie tez wszystko byli opisane. Który tydz, kiedy poród, dl pęcherzyka. Na karcie inf to samo napisał. Dziwi mnie podejście Twojego lekarza
151977"]Nova...zycie sciagnelo i ciebie brutalnie na ziemie,przykro mi .przerabialam w zeszlym roku to samo,moglam gory przenosic ze szczescia...i ta pustka po wszystkim,dzisiaj nasz Aniolek mialby jakies 3 tyg.gdyby sie urodzil*****
Najgorsze ,jest chyba to ,ze zycie po poronieniu diametralnie sie zmienia,nabiera sie takiego dystansu do kolejnych podejsc,wyhamowuje sie emocje do zera i boi sie myslec ,ze jeszcze moze byc dobrze.Mechanizm obronny...
Dopiero po wizycie dowiesz sie co dalej,Beta musi zleciec do zera,dostaniesz "nienormalny" okres,pojdziesz na kontrole i zadecydujecie co dalej.Jezeli nie bedziesz sie czula na silach ,nie podchodzilabym od razu do krio.glowa musi znowu chciec,a nie sie bronic.
Najki-poszukaj sobie pod domeme ginekologa ,do ktorego bedziesz jezdzila na usg i robila krew.Reszte zalatwisz mailowo i telefonicznie.W klinice nie zobacza niczego innego niz twoj gin na monitorze.
Westi-serduchem jestem z Toba![]()