N@t@li@89
Fanka BB :)
Westi nie doszukują się podobieństw Novej stało się bardzo źle ale u Ciebie kropek zakopuje się na dobreNova bardzo mi przykro.:* Czekałam aż się odezwiesz. Pamiętam, że miałaś taki wynik jak ja teraz...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Westi nie doszukują się podobieństw Novej stało się bardzo źle ale u Ciebie kropek zakopuje się na dobreNova bardzo mi przykro.:* Czekałam aż się odezwiesz. Pamiętam, że miałaś taki wynik jak ja teraz...
Nie ma takiej opcji.Westi nie doszukują się podobieństw Novej stało się bardzo źle ale u Ciebie kropek zakopuje się na dobre)
Ja się w pl leczę w Krakowie w klinice macierzyństwo
Ja tezu którego lekarza?
Nova przykro mimoże lepiej odczekać 1 cykl do następnego crio?
Ja od czasu krwawienia codziennie mam brązowa luteinę na wkładce. Martwi mnie to trochę, ale tez wiem , ze to nie musi być nic groźnego. We wtorek może moja lekarka mi cos więcej powie, bo powiem szczerze, cieszę się ze do kliniki do mojego lekarza juz nie jadę, tak naprawde ja nawet nie wiem w ktorym jestem tygodniu, jaki termin porodu. Jak zapytałam powiedzial, ze 6 tydzien licząc z miesiączki, wiec mu powiedziałam ze z miesiączki wychodzi mi prawie 8, nic nie odpowiedział. Czyli niby 6 ale ile dni to tez nie wiem. Nie jestem zadowolona z takich wizyt.Jeszcze zobaczymy w ciągu dnia. Tylko zastanawiam się skąd takie plamienia. Wiem ze to normalne, ale jednak.