reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

Witajcie wtorkowo :)

Needi hehehe podobno bunt dwulatka to pikus w porównaniu z buntem nastolatka :)

Madziolina_p Ty się smiejesz.. my to powaznie z Mezem mowimy ze bedziemy mieli trzydniowe wakacje w szpitalu[emoji14]

Trzymajcie dzis kciuki! Z Maksiem do dentysty idziemy bo odkrylismy dziurke w zebie.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kobietki jaki olej kokosowy polecacie bo chce zamowic a jest taki wybór ze glowa boli, ceny tez przerozne. Do pielęgnacji skóry głównie go chce.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie znam się dokładnie na markach, bo zwykle kupuję surowce z ecospa.pl (np. na brzuchol mam od nich masełko shea)
Tak samo do skóry jak i do jedzenia najlepiej szukać ekologicznego, nierafinowanego, tłoczonego na zimno - będzie ładnie pachniał kokosowo i miał te wszystkie swoje super właściwości i witaminki :) Kosztuje troche, ale taki jest najlepszy, bo praktycznie nie przetworzony.

Hej
Witam się i ja wtorkowo,
Po wczorajszej wizycie jest spokojniejsza i mogę dalej wczasować się nad jeziorem. Poza tym u mnie nic nowego więc raczej czytam niż piszę. Już nie mogę doczekać sie spotkania z Maluchem a to jeszcze 7 tyg.
Miłego Dnia Zyczę

Fazerkamm ja się strasznie boję że zobaczę jakąś dziurkę u małej bo chyba trzeba by ją pod narkoze podłączyć u dentysty. Powodzenia

Witam, mnie od rana głowa boli;( Mamy dziś kolejne spotkanie w szkole rodzenia, więc dzień zleci.
Nie przeżyłam na szczęście buntu 2 latka, bo mój syn od małego był bardzo spokojny i grzeczny (no poza ubieraniem się do przedszkola, bo musiał mieć gładkie bluzki, żeby go nic nie gryzło), więc współczuję. Ciekawe, jaka mała będzie ;)
Spokojnego dnia Wam życzę.

Cześć,

Ja mam dzisiaj wizytę i strasznie sie stresuje czy wszystko ok. Trzymajcie prosze kciuki zeby było wszystko ok.

Poza tym mam potwornego lenia i totalny brak humoru.

Miłego dnia :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dzień dobry.
paula_dabro powodzenia.
Ja dziś prawie wpadłam w panikę. Biorę 4 dzień clotrimazol dopochwowo. Miałam upławy zwłaszcza rano ale tak w normie a dziś wstałam patrze a tam jak bym się posikała. Najpierw panika ale nie, spokojnie . Przebrałam się i obserwuje. Na razie nie mam aż tak mokro więc może tak ma być

reklama
Needi a co ja mam powiedzieć jak mój 8 latek tak potrafi zrobić. Czasami ryczy tak długo aż nie zaśnie a do tego krzyczy jak to nas nie lubi. Serce boli ale nie mogę reagować

Do góry