reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudnióweczki u lekarza

Dziekuje za kciuki i trzymam za reszte wizytujacych! :)
Jestem w niebie :) Dzidziol ma sie bardzo dobrze, wg usg 12t3d, 5.98cm i NT 1.7 , wszystko pieknie widoczne. Za tydzien wyniki z krwi, ktorych gdybym miala wybor bym nie robila, ale tutaj robia razem z USG. Zjadlam Danio tuz przed wizyta i Fasol fikal koziolki, machal <3 kamien z serca mi spadl, jak tylko go zobaczylam na monitorze :))
20160531_095557.jpg

Załączniki

• 20160531_095557.jpg
    20160531_095557.jpg
    74,5 KB · Wyświetleń: 504
reklama
Jestem w niebie :) Dzidziol ma sie bardzo dobrze, wg usg 12t3d, 5.98cm i NT 1.7 , wszystko pieknie widoczne. Za tydzien wyniki z krwi, ktorych gdybym miala wybor bym nie robila, ale tutaj robia razem z USG. Zjadlam Danio tuz przed wizyta i Fasol fikal koziolki, machal <3 kamien z serca mi spadl, jak tylko go zobaczylam na monitorze :)) Zobacz załącznik 758903

GRATULACJE! Piękniutki ! A płeć wiadoma?

Jestem dziewczyny :) dzidziolek zdrowy, tętno 160, pomiary porobil noska przyziernosci wszystko w porządku. :) a i najważniejsze :) stwierdził ze na 95% bedziemy mieli chłopca!!!! :) ale sie cieszę bo podświadomie chciałam chłopca a mój to caly czas gadal do brzuszka: mój synu :) bardzo się cieszymy :) jupiiiii :)

Niestety nie mam zdjecia bo dzis byla taka szybka wizyta żeby te pomiary przyziernosci porobić. Ale za dwa tyg będę miała :)

Super wieści :) Ale dziś dobry dzień!! Gratuluję syna :)
Ja mam nadzieję, że jednak przytulona ;-) ;)

No, mówię przecież ... :D :D

Jestem w niebie :) Dzidziol ma sie bardzo dobrze, wg usg 12t3d, 5.98cm i NT 1.7 , wszystko pieknie widoczne. Za tydzien wyniki z krwi, ktorych gdybym miala wybor bym nie robila, ale tutaj robia razem z USG. Zjadlam Danio tuz przed wizyta i Fasol fikal koziolki, machal <3 kamien z serca mi spadl, jak tylko go zobaczylam na monitorze :)) Zobacz załącznik 758903

Śliczny dzidziuś :) znam to uczucie kamienia z serca

GRATULACJE! Piękniutki ! A płeć wiadoma?
Dziekuje! :* :)
Dopytywalam o plec, ale tutaj oni dopiero na polowkowym podaja bo nie chca zrobic pomylki. Fotki tez sa za slabe jakosciowo, zeby powrozyc, ale dzisiaj zadzwonie i umowie sie do prywatnego gina na za 2 tygodnie i wtedy powinno juz byc widac.

Gratuluje udanych wizyt! ciesze się ze dzidziusie zdrowe in szczęśliwe. Ja tez p prenatalnych dzidziuś ma się swietnie, fikal jak szalony:) dlugi na 5,43cm NT 1,3 wyniki z krwi za 3 dni, z usg 12t z om 11t6d Jestem szczesliwa :) plci nie znam

Załączniki

• usg_11.jpg
    usg_11.jpg
    90,3 KB · Wyświetleń: 121
pieknosci, maly czlowieczek :)

reklama
Jestem dziewczyny :) dzidziolek zdrowy, tętno 160, pomiary porobil noska przyziernosci wszystko w porządku. :) a i najważniejsze :) stwierdził ze na 95% bedziemy mieli chłopca!!!! :) ale sie cieszę bo podświadomie chciałam chłopca a mój to caly czas gadal do brzuszka: mój synu :) bardzo się cieszymy :) jupiiiii :)

Niestety nie mam zdjecia bo dzis byla taka szybka wizyta żeby te pomiary przyziernosci porobić. Ale za dwa tyg będę miała :)
Super, gratuluję!

Gratulacje! :happy:

Do góry