reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamy 2017

Miciur-ka Nie wiem czy czytałaś nasze drugie forum daleko do tylu...Ale z tesciami moimi były problemy od początku. ..Od początku był jeden najwiekszy- mój syn nie był córka.

Jakie to smutne i przerażające..... Współczuję Ci, ale przynajmniej masz z głowy takich ludzi

reklama
Fabimama ja chodziłam w zeszlej ciąży do Grzegorza Piskulaka polecam bardzo. Ale musze sie zorientować czy jeszcze przyjmuje, bo dwa tygodnie przed moim terminem porodu musial iść na zwolnienie, walczyl z rakiem. A pierwszy trymestr miałam prowadzony przez Miśkiewicza, to jest mój gin ale on prowadzi tylko pierwszy trymestr ciąży potem pomaga dobrać ginekologa który pracuje w szpitalu w ktorym chce sie rodzic. A plec to mi dojrzal na tych badaniach w 12-13 tygodniu :) i ci lekarze z Gdyni sa
Ja mam nadzieje ze w tej ciąży mnie omina mldosci. W zeszlej wymiotowalam przez cala :( przez pewien okres aż krwią wymiotowalam tak podrażnione wszystko miałam. Na razie tylko lewy jajnik mnie pobolewa :)
Martus Witaj w klubie...cała ciaze wymiotowalam....zaczęło się niewinnie i zamiast przechodzić to od 5mca przebieralo na sile. ..kolejne miesiące tragiczne. Noce nie przespane.

Kruczyca To jak smar na chłopaka to nie wiem na co mocz hahah

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Ewpa Mnie piersi przestały boleć po dniu spodziewanej @. Lekko jak ucisne to są gdzieś w jednym miejscu wrażliwe ale nie bolesne i to tyle.

Kurczę a mi się musiał jakiś mały wrzodzik zrobić na wzgórku... dzwoniłam do ginekologa czy to nie oby jakaś opryszczka, ale powiedział, że na zewnątrz by było ją widać a mnie boli taki guzek głęboko pod skórą. Powiedział, że mogę smarować tribiotykiem..... na pewno to nie jest zap. mieszka włosowego, bo dawno nie robiłam tego typu zabiegów

Fabimama ja chodziłam w zeszlej ciąży do Grzegorza Piskulaka polecam bardzo. Ale musze sie zorientować czy jeszcze przyjmuje, bo dwa tygodnie przed moim terminem porodu musial iść na zwolnienie, walczyl z rakiem. A pierwszy trymestr miałam prowadzony przez Miśkiewicza, to jest mój gin ale on prowadzi tylko pierwszy trymestr ciąży potem pomaga dobrać ginekologa który pracuje w szpitalu w ktorym chce sie rodzic. A plec to mi dojrzal na tych badaniach w 12-13 tygodniu :) i ci lekarze z Gdyni sa
Ja mam nadzieje ze w tej ciąży mnie omina mldosci. W zeszlej wymiotowalam przez cala :( przez pewien okres aż krwią wymiotowalam tak podrażnione wszystko miałam. Na razie tylko lewy jajnik mnie pobolewa :)
Ja bym chciała właśnie kogoś z Gdyni... najlepiej poleconek z usg najlepiej 3 lub 4 d. Polecasz kogoś konkretnie? Wizyta prywatna oczywiście. .. i znasz może jakieś dobre laboratorium gdzie zrobię wszystkie możliwe badania z krwi?

34bwcsqvxs7xh9od.png

Airfix, to mam nadzieje ze tym razem bedzie nam lepiej :)
W ogóle przebieram sie bo na egzamin jade i... Stanik mlekiem przybrudzony. Ja nie wiem, strasznie krótko karmilam bo mala problemy miała a tu tak szybko?

Airfix, to mam nadzieje ze tym razem bedzie nam lepiej :)
W ogóle przebieram sie bo na egzamin jade i... Stanik mlekiem przybrudzony. Ja nie wiem, strasznie krótko karmilam bo mala problemy miała a tu tak szybko?

Coś ty, tak szybko ? Nieźle. Może to tylko jakieś wczesne hormony, a poźniej przejdzie

Ja bym chciała właśnie kogoś z Gdyni... najlepiej poleconek z usg najlepiej 3 lub 4 d. Polecasz kogoś konkretnie? Wizyta prywatna oczywiście. .. i znasz może jakieś dobre laboratorium gdzie zrobię wszystkie możliwe badania z krwi?

34bwcsqvxs7xh9od.png
Ten piskulak byl właśnie prywatnie i robił te wszystkie 3d i 4d. Jak bede w domu to Ci napisze drugiego którego mam poleconego. A badania w brusie możesz robic. Albo przy szpitalu tropikalnym w redlowie, powstania styczniowego 4 chyba albo w centrum niedaleko Batorego :)

Myślałam, że któraś podpowie mi czy można używać tribiotyku w ciąży? Pytałam lekarzy, farmaceutów i ze można ale nie wiem....

reklama
Myślałam, że któraś podpowie mi czy można używać tribiotyku w ciąży? Pytałam lekarzy, farmaceutów i ze można ale nie wiem....
To z ulotki
W okresie ciąży nie stosuj żadnego leku bez konsultacji z lekarzem!
Bardzo ważne jest, aby przed zastosowaniem jakiegokolwiek leku w okresie ciąży lub w okresie karmienia piersią skonsultować się z lekarzem i wyjaśnić ponad wszelką wątpliwość potencjalne zagrożenia i korzyści związane ze stosowaniem danego leku. Jeżeli jesteś w ciąży lub planujesz ciążę skonsultuj się z lekarzem.
Nie należy stosować preparatu w okresie ciąży ani w okresie karmienia piersią.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry