reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Nie mam pojęcia ,ale ja w piątek miałam wyczulony węch a teraz już w wróciło do normalności. . A jak samopoczucie jakieś dolegliwości masz? ?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj mialam ciagniecie w prawej pachwinie wieczorem tak prze godzine bol brzucha taki @ a tak to nic wiecej ale najgorsze sa te zapachy normalnie obiadu nie moglam zjesc :)
M sie smieje ze jak tak dalej pojdzie to bede mogla sie zglosic do policji zamiast psa z takim wechem :) dzisiaj nawet klima w samochodzie mi smierdziala :)
A jak u ciebie ?

reklama
Ja aolikatorem. Lekarka z kliniki powiedziała że jeżeli do tej pory nic sobie nie zrobiłam i umiem się z nim obchodzić to nie ma żadnych przeciwwskazań. Przed użyciem i po myje mydłem antybakteryjnym i nic mi się nie dzieje :) mam długie paznokcie a nawet jak zetne to nie po sam palec więc chyba pod paznokciem jest więcej zarazkow :p nie wiem palcem meczylan się w szpitalu i często się drapalam i gubilam tabletki :D
Ja tez mam dlugie i fakt tam moze byc wiecej nieszczescia niz na aplikatorze wiec zostane przy aplikatorze po cos go w koncu dolaczyli

Kajka a jak u Ciebie? Jak sie czujesz? Powiedz mi Ty jesteś po transferze swierzaczka czy crio?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja po crio. Nawet tak dość czasem czuje jajnika z lewej a pozatym cisza wczoraj w nocy bolał mnie brzuszek .ale powiem wam ze nie mam apetytu właśnie siedzimy z M w ulubionym kebabie on wcina a ja nic nawet nie myślę o tym żeby coś zjeść. .

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale to co Pisank apisze o aplikatorze to też tak robiłam. Wkładałam i na boki kołysałam tym patykiem. Lepiej wchodziła :D
Teraz paluchem, bo jakoś później ciężko mi było :p

reklama
Do góry