reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Powodzenia dziewczyny! niech ten dzien przyniesie Wam dobre wiadomosci :*

ja po beznadziejnej niedzieli, wracam powoli do formy. czułąm się tragicznie, cały dzien byłam mega słąba, było mi okropnie niedobrze i nic nie mogłąm jesc. na szczescie dzisiaj lepiej. juz sie bałam, że się czyms zatrułam ;/

Gosia mnie też zawsze bolał brzuch jak na @ z nerwów to wszystko. Nawet jak na wizyty jeżdżę to tak mnie boli z nerwów. A później wychodzę z gabinetu i jak ręką odjął :D

Ja to teraz chyba z nerwow mam objawy na okres

Gosia mogłabyś mi napaść jakie objawy miałaś po transferze i mniej więcej kiedy, bo zaczynam schizowac, wczoraj w nocy zaczal bolec mnie brzuch jak na @ dzisiaj to samo :( miałam byc spokojna tym razem, ale kurka ze stresu tak mi sie ręce trzęsą, ze rzęs nie mogę wytuszowac. Mimo relanium :( Dzisiaj moj 6dpt blastocysty 4aa. Wiem, ze na nic nie mam wpływu.... a jedyne co mi dolega to teraz bol @ i nic więcej :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gosia mogłabyś mi napaść jakie objawy miałaś po transferze i mniej więcej kiedy, bo zaczynam schizowac, wczoraj w nocy zaczal bolec mnie brzuch jak na @ dzisiaj to samo :( miałam byc spokojna tym razem, ale kurka ze stresu tak mi sie ręce trzęsą, ze rzęs nie mogę wytuszowac. Mimo relanium :( Dzisiaj moj 6dpt blastocysty 4aa. Wiem, ze na nic nie mam wpływu.... a jedyne co mi dolega to teraz bol @ i nic więcej :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwsze 4 dni bol brzucha a raczej uczucie jakby mnie ktos skrobal w srodku
5 dnia troche ciagnely jajniki
1 i 2 dzien nerw taki ze doprowadzal mnie do placzu
Od 6 do 7 dnia rzadnych objawow
8 - 10 dnia bol brzucha co jakis czas jak na okres wstret do zapachow wczoraj i dzis bol kregoslupa

reklama
Dziewczyny byłam u lekarza który widział mały punkcik na USG który na kolana nie powala co prawda jak powiedział ale mam jeszcze poczekać i powtórzyć betę z dwa razy i xobaczyc czy zacznie rosnąć .Ake mówił ze ciaza pozamaciczna mam sobie głowy nie zawracać wiec chociaż cos juz wiem ;(
No widzisz wiec wymarz ze swojej glowki czarne scenariusze o ciazy pozamacicznej i uwierz w kropka !!!!

Do góry