reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Najpierw mąż miał mała ruchliwość, ale po wizycie w invimed dostał leki i skoczyła z 9% na prawie 70%.
w novum upierali się,że to ten problem. Dopiero w invimed skierowali mnie szybko na sonohsg i niestety wyszła u mnie niedrożność :(

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

A u kogo byłaś w Novum że cię tak potraktował?

A u kogo byłaś w Novum że cię tak potraktował?
Z mężem u Wolskiego,przepisał mu badań genetycznych nasienia,za kilka tysięcy co do których nie było żadnych wskazań bo jedyny problem to niska ruchliwość, kształt plemników w normie.
Ja byłam u dr Obuchowskiej, zrobiła usg i jak wyszły wyniki męża to przez tel powiedziała mi,że jedyną szansą jest in vitro. Zero propozycji leczenia itp,a to było przed tym jak wyszła mi niedrożność.

Z mężem u Wolskiego,przepisał mu badań genetycznych nasienia,za kilka tysięcy co do których nie było żadnych wskazań bo jedyny problem to niska ruchliwość, kształt plemników w normie.
Ja byłam u dr Obuchowskiej, zrobiła usg i jak wyszły wyniki męża to przez tel powiedziała mi,że jedyną szansą jest in vitro. Zero propozycji leczenia itp,a to było przed tym jak wyszła mi niedrożność.

Nam też kazali się zapisać do tego Wolskiego a nie dość że u niego kolejka długa to i ceny kosmiczne i olaliśmy to i bez tego podeszliśmy do ivf.

reklama
Dopiero zaczynamy :) ale ogólnie diagnostykę już mieliśmy, teraz powtarzamy niektóre badania i w następnym miesiącu pewnie będziemy przygotowywać się do in vitro- bynajmniej mam taką nadzieję :)
Super!! Trzymam kciuki :)
Ja dziś 3 zastrzyk,czwartek wizyta i może juz niedługo pierwsza próba :)
Grunt to myśleć pozytywnie!

Do góry