BeataWarszawa
Fanka BB :)
Nam wiele wyjaśnił i przebadal mi męża od góry do dołuU nas nie ma andrologs
Jakbyście rozwazali może przyjazd do warszawy to polecam Dr Dzigowskiego z Invimedu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nam wiele wyjaśnił i przebadal mi męża od góry do dołuU nas nie ma andrologs
A co to jest te imsi ???Następnym razem weź ICSI i to iMsi to selekcja plemników. Mój M miał tylko 1 milion z czego 99% patologicznych dzięki temu wybrali nam dobre plemniki których było naprawdę niewiele ale.dzieki temu z 6 komórek miałam 6 zaplodnionych. Dwie rosną we.mnie a 4 czekająmieliśmy mrożone w 3 dobie
Moze sie nad tym zastanowimy bo takie leczenie m przez ginekologa ktory mowi ze nic nie poprawi nasienia nie jest fajne. Wszystko bral na wlasna rekeNam wiele wyjaśnił i przebadal mi męża od góry do dołu
Jakbyście rozwazali może przyjazd do warszawy to polecam Dr Dzigowskiego z Invimedu.
Oby bezpiecznie do końca dotrwacPierożki Wy jestescie cudem cudów . Takie rzeczy raz na milion się dzieją![]()
Imsi to selekcja plemnika - wybierają go pod najlepszego pod względem budowy morfologii ruchliwosci itdA co to jest te imsi ???
Gosia,mój mąż zaczynał z 1% prawidłowych i ruchliwość 9%.Moze sie nad tym zastanowimy bo takie leczenie m przez ginekologa ktory mowi ze nic nie poprawi nasienia nie jest fajne. Wszystko bral na wlasna reke
Czyli jak bym to chciala to musze powiedziec lekarzowi i doplacic za to dodatkowo ??Oby bezpiecznie do końca dotrwac
Imsi to selekcja plemnika - wybierają go pod najlepszego pod względem budowy morfologii ruchliwosci itd
jest szansa na ciążę.Moze sie nad tym zastanowimy bo takie leczenie m przez ginekologa ktory mowi ze nic nie poprawi nasienia nie jest fajne. Wszystko bral na wlasna reke
Zajebiscie wam sie poprawila ruchliwosc chyba sprobujemy tego apo cos tam nie pamietamGosia,mój mąż zaczynał z 1% prawidłowych i ruchliwość 9%.
Teraz ma 4% prawidłowych, ruchliwość 68%,fragmentach bardzo dobra.
Ja wiem,że to wszystko są koszty,bo sami też komercyjnie podchodzimy i oszczędzamy każdy grosz żeby się nie zadluzac. Tym bardziej musimy wszystkie tu trafiać na dobrych lekarzy,którzy sprawnie poprowadzą nas i naszych partnerów.
Tak. Ja miałam za 1600 zł pakiet imsi icsi sv i ah. Ah - to nacięcie otoczki też polecam ale.klinika musi mieć.tez dobrego embriologa bo zdarza się uszkodzenie zarodka. Ja stwierdziłam że od razu próbuje wszystkiego bo jak się nie uda to od nowa kasa...A już nie mieliśmyCzyli jak bym to chciala to musze powiedziec lekarzowi i doplacic za to dodatkowo ??
U mnie o tym decyduje embriolog miałam to samo co pisanka 4 zapłodnienie owocyty zarodków zero. Prywatnie możesz wziąść wszystkie możliwe " ulepszscze "Czyli jak bym to chciala to musze powiedziec lekarzowi i doplacic za to dodatkowo ??