reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

teściowa dobra czy zła

reklama
Widze ze nie tylko ja mam paskudna teściowa ;-) Ja z moja to sie nie odzywam już prawie rok, zaraz po tym jak urodziłam Amelkę. Moja córcia jest chora na serce a ta żmija (to i tak zbyt piękne na nią określenie) powiedziała mi ze to moja wina!! od tamtej pory ciagle idziemy ze soba prawie na noże. Nienawidzę jej za to :wściekła/y:

Asia 85 nie zazdroszczę:no: :no: :no: :no: W przeciwieństwie do mojej teściowej, która jest jaka jest :wściekła/y: moja mama to super kobieta :tak: :tak: :tak: :tak: Zawsze mogę na nią liczyć:tak:

Witajcie dziewczyny jakie to szczęście w nieszczęściu że Was znalazłam :tak:. Ja już przez moją teściową tyle łez wylałam i nerwów straciłam że szkoda gadać. To że zaszłam z jej synem w ciążę to nie jej problem, ona tego bachora nie będzie chować :szok:... to było ponad 3 lata temu, a tu drugie w drodze i łe jak już musieliście to trzeba było przed latem a nie na jesień ale to nie jej problem:no:! ( sama ma dwóch z października rok po roku). W kwietniu tak się z nimi kłóciłam, że trafiłam do szpitala bo mi naczyńka popękały od podwyższonego ciśnienia. Mogła bym tak pisać bez końca, jaka to ona jest wspaniała ja głupia i muszę jej słuchać bo ona wychowała trójkę itp. Moja mała mówi na nią baba jaga:-D:-D bo tak ją teść nauczył a ja nie pozwalam zapomnieć:tak:. Teraz mam trochę luzu bo się do roboty wzięła i nie ma tyle czasu wolnego, ale ja i tak chodzę spięta żeby na nią nie wpaść, bo mieszkamy po sąsiedzku :wściekła/y::no::baffled:. Ale dziewczyny co nas nie zabiję to nas wzmocni i tego się trzymajmy!!!

reklama
Powiedzmy ze moja jest spoko bo mieszkamy w odleglosci 2000km od siebie.

Ta sama sytuacja u mnie:tak:.Szczerze mowiac jak narazie jest spoko,mozna normalnie pogadac,chociaz nie wiadomo jakby bylo gdybysmy mieszkali obok siebie.Bedac na wakacjach u nas,troche mnie denerwowala,wiadomo jezeli chodzi o wychowanie dzieci to one wiedza najlepiej.

Do góry