pisanka89
Fanka BB :)
Ewunka ale ty wiesz wszystko ! zawsze ! :*Nie pomogę jeszcze nie jadam![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewunka ale ty wiesz wszystko ! zawsze ! :*Nie pomogę jeszcze nie jadam![]()
No to fakt daly czadu
Koraliku masz endometrioze ?
Hej, zaczynam Was czytać, mam zaleglosci od piatkowego wieczoru.Koralik faktycznie strasznie dużo tych torbielioby szybko poznikała, a to one mogły być przyczyna niepowodzenia ostatnio?
Butterfly dobrze ze zasięgnęlas nowej opinii, zawsze to trochę spokojniej, kiedy następne podejście?
A czyli twoj mysli to samo co moj. Czyli co mam nie brac chba zaszkodzic nie zaszkodziWedlug mojego lekarza nic
Swiety Boze nie pomoze to nic nie pomoze
Co do żelaza, to niestety nie wiem. Jeśli chodzi o magnez,to ja biorę magneB6 (witaminę B chyba można brać też w ciąży). W nim jest większa dawka magnezu niż w suplementach.Dziewczyny mam pytanie dot magnezu i żelaza...jakie kupić ;D
Wg mojego lekarza witamina E i C.A co oprocz koenzymu poprawia komorki jakowe
Link do: Magvit B6, 50 tabletek - Bez recepty | AptekaGemini.plCo do żelaza, to niestety nie wiem. Jeśli chodzi o magnez,to ja biorę magneB6 (witaminę B chyba można brać też w ciąży). W nim jest większa dawka magnezu niż w suplementach.
No chyba nie szkodzi. ..... chociaż ja nie wiem hiA czyli twoj mysli to samo co moj. Czyli co mam nie brac chba zaszkodzic nie zaszkodzi
Powodzenia!!Hej dziewczyny. Udało mi się was nadrobić.
Dziś przyszła @ i od jutra zaczynam stymulacjęw środę pierwsze podglądanko. I już się boje
![]()
Wg mojego lekarza witamina E i C.
Czytałam też o DHEA, nawet kupiłam, ale poczytałam o skutkach ubocznych i ostatecznie nie zaczęłam brać, ale dziewczynom podobno pomaga.
Tez czytalam o DHEA ale raczej projowac nie zierzamWg mojego lekarza witamina E i C.
Czytałam też o DHEA, nawet kupiłam, ale poczytałam o skutkach ubocznych i ostatecznie nie zaczęłam brać, ale dziewczynom podobno pomaga.