reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Tak tak pękła.. a ja myślałam że ból od pecherza. Jejku to też już dużo przeszłas przez endo. Trudno z tym walczyć. Operacja wodnika? Możesz mi wyjaśnić o co chodzi? Nie znam tego określenia ;)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Wodniak robi się w jajowodzie i trzeba go wyciąć bo uniemożliwia in vitro bo czasem się opróżniania i wylewa toksyny i zabija wszystko. ......
Robią się torbiele na jajowodzie i go psują mimo że do in vitro jajowod nie potrzebny to trzeba go wyciąć bo zabije każdy zarodek. .....

reklama
Wodnik robi się w jajowodzie i trzeba go wyciąć bo uniemożliwia in vitro bo czasem się opróżniania i wylewa toksyny i zabija wszystko. ......
Robią się torbiele na jajowodzie i go psują mimo że do in vitro jajowod nie potrzebny to trzeba go wyciąć bo zabije każdy zarodek. .....
O kurka! Poważna sprawa, po takich przejściach musi być teraz tylko dobrze ;) najgorsze jest to że nie wiadomo jak z tą chorobą walczyć? I to jest ta bezradność.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas historia taka - jesteśmy po 1 inseminacji oczywiście nie udanej...
Później in viro nie udane.. zero mrozakow 5 komorek 4 zaplodnione 1 podana i klapa podobno nic do zamrozenia...
Mąż ma słabe plemniki a ja pcos które spada nie wiem jak mam to rozumieć ostatnio 14 teraz 10 coś ...

Ewunka, tak w Hiszpanii. Amh 2,7. Mam za soba jedno poronienie.
Prowdzi mnie szef calej kliniki, nie dyskutuje z nim, wierze, ze wie co robi. Zobaczymy. Podglad mam w sobote, poniedzialek i srode poki co.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U nas historia taka - jesteśmy po 1 inseminacji oczywiście nie udanej...
Później in viro nie udane.. zero mrozakow 5 komorek 4 zaplodnione 1 podana i klapa podobno nic do zamrozenia...
Mąż ma słabe plemniki a ja pcos które spada nie wiem jak mam to rozumieć ostatnio 14 teraz 10 coś ...
U nas ta sama sytuacja po pierwszym transferze-5 pobranych komórek, 4 zapłodnione, jedna podana, 3 nie nadawały się do mrożenia. Też mamy problem z nasieniem.
Gdzie się leczysz? I w której dobie miałaś podany zarodek?

Ewunka, tak w Hiszpanii. Amh 2,7. Mam za soba jedno poronienie.
Prowdzi mnie szef calej kliniki, nie dyskutuje z nim, wierze, ze wie co robi. Zobaczymy. Podglad mam w sobote, poniedzialek i srode poki co.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Źle zrozumiałam nasz dawkę 275 ciągle tylko w 3 dniu łączysz leki ale nadal 275 ..To dobrze jakie miasto. ?

reklama
Do góry