reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ewunka a myslalam, ze tak z pomidorem to sie tylko tu u nas je [emoji16] uwielbiaaaam :) ja bym tam jamona dodala [emoji16][emoji16]
Ale mi Beata smaka zrobilas. Ide robic jajecznice [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Smacznego ;)
Ja jestem straszna jajcara[emoji14]mogła bym jeść całymi paletami[emoji14]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ewunka byłam.w.hiszpanii w czerwcu w lipcu i w sierpniu nad wodą jest dużo lepiej i chlodniej bo jest sucho. tutaj nie jest cieplo czy gorąco tylkp jest duszno i parno i nie ma czym oddychac a lato kocham
Pierozku tylko weź pod uwagę zanim będziesz chciała mieszkać w Hiszpanii ze na plaży leży się w wakacje no i w weekendy jak się może ja mam 400 km do morza. A na tygodniu nadal jest 40 st i trzeba iść do pracy ( w moim przypadku fizycznej ) i z dupy się leje. .....

Tak jak obiecałem tak robię, chociaż bardzo nie chce tego pisać....Beta <1,2 !! :(

Kolejna próba kolejna nie udana. Nie wiem jak wspierać Żonę, bo sam nie wytrzymuje emocjonalnie ! Nie wiemy co robić :(

Czemu to musi byc takie niesprawiedliwe !!??!!
Strasznie mi przykro :(
Musi być Wam teraz bardzo ciężko, ale tak się wspierając można nawet góry przenosić. Mam nadzieje,ze się nie poddać.
Trzymam za Was mocno kciuki!

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wyszłam na taras tylko i słońce zniknęło :p wybraliśmy sie wiec na lody takie galkowe w małym punkcie własnej roboty, właśnie czekam w aucie na m.

Pierozku tylko weź pod uwagę zanim będziesz chciała mieszkać w Hiszpanii ze na plaży leży się w wakacje no i w weekendy jak się może ja mam 400 km do morza. A na tygodniu nadal jest 40 st i trzeba iść do pracy ( w moim przypadku fizycznej ) i z dupy się leje. .....
Prędzej m chce do.uk nad.morze bo tam robotę bd miał a w Hiszpanii ani języka nie ma a i Hiszpanie na jego budowę przyjeżdżają więc raczej pracy tam nie znajdzie w swojej profesji. M powiedział że jak dzieci skończą minimum pół roku to jedziemy do uk cała piątka...A w.hiszpanii marzy mi się kupno małej działki na jakimś zadupiu i kupno przyczepy kempingowej albo małego domku pokój łazienka i kuchnia żeby całe lato można przesiedziec nad morzem :) ale to takie marzenia ;)

20160626_124520.jpg

Witaminizuje sie :)witaminka d

Załączniki

• 20160626_124520.jpg
    20160626_124520.jpg
    634,4 KB · Wyświetleń: 456
reklama
Do góry