reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dobrych wiadomości dzisiaj :)
Wczoraj wieczorem wzięłam 4 dawkę puregonu i pół nocy nie spałam tak mnie brzuch bolał :( Od rana dzwonię do profesorka, ale nie odbiera. Podgląd dopiero w środę. Boję się hipeki. Teraz już jest lepiej, ale nie wiem co będzie po następnej dawce :confused:
Jaka masz dawkę? Ja po 4 dawce tez miałam bóle brzucha i takie uczucie jakby nabrzmienia,jakby mi coś tam w środku rosło :)
Po punkcji przeszło :)
Jak będzie Cię tak dalej bolało idź na kontrolę, niech zrobią usg i sprawdza czy wszystko jest ok.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie miałam. Poprzednim razem brałam Gonapeptyl i Menopur i nie miałam takich buli. Dodzwoniłam się do profesorka i kazał się przemęczyć i tyle.
Wiesz ja miałam 4 stymulację i za każdym razem czuje to inaczej raz miałam początek hipeki na dawce 75 a teraz nie rusza mnie 375 . W 5 dniu jak Cię obejrzy to już pewnie będzie coś widział i jak jest za dużo to zmniejszy Ci trochę dawkę. Ale bóle nie muszą oznaczać nic złego ......
Poprostu organizm protestuje .....
Głowa do góry weź paracetamol jak bardzo boli

hej.. u mnie estradiol 150 i duzo pecherzyków.. ponad 8, 15-16mm.. czyli powtórka z niskiego estradiolu i nieprawidłowych pęcherzyków. stymulacja przerwana, dostałam lutkę na wywołanie. chyba musze odpocząć..
Jeżeli tego potrzebujesz to oczywiście odpocznij.
Jak juz się zbierzesz w sobie może warto to skonsultować z innym lekarzem. Gdzie się leczysz?

Dzięki dziewczyny :) Dam radę :) Trochę się wystraszyłam jak przeczytałam ulotkę i było napisane żeby skontaktować się z lekarzem. Mam nadzieję, że ten ból to dobry objaw i jajca rosną ;)
Dawka 150j

Dziś i u mnie dzień stresujący. Wizyta w klinice i decyzja czy podchodzimy od nowego cyklu do procedury, mam nadzieje że tak bo oczekiwania mnie zabija i ciągły stres ;(

Dzięki dziewczyny :) Dam radę :) Trochę się wystraszyłam jak przeczytałam ulotkę i było napisane żeby skontaktować się z lekarzem. Mam nadzieję, że ten ból to dobry objaw i jajca rosną ;)
Dawka 150j
Wiesz,normalnie nasze jajowody produkują 1-2 pęcherzyki, a teraz kilka razy więcej ;)
Będzie dobrze,głowa do góry :)

Lili odpocznij i moze pomysł o znamię lekarza, moze będzie miał dla Ciebie inny pomysł i inny przebieg stymulacji.

Natula bez obaw, ja po 4 dniach myślałam ze pęknę brzuch mnie bolał koszmarnie miałam rażenie ze mam balon z dnia na dzien było gorzej, cieżko było chodzić. A za pierwszym podejściem zupełnie łagodnie.

A ja dziewczyny siedzę jak na szpilach, dzisiaj 6dpt blastków zastanawiam sie czy nie pojąć śladem truskaweczki i nie zrobić jutro betę?

Lekarz kazał dopiero w piątek ...

reklama
Do góry