Nie miałam. Poprzednim razem brałam Gonapeptyl i Menopur i nie miałam takich bóli. Dodzwoniłam się do profesorka i kazał się przemęczyć i tyle.Miałaś juz kiedyś ze podejrzewasz. ?
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie miałam. Poprzednim razem brałam Gonapeptyl i Menopur i nie miałam takich bóli. Dodzwoniłam się do profesorka i kazał się przemęczyć i tyle.Miałaś juz kiedyś ze podejrzewasz. ?
Jaka masz dawkę? Ja po 4 dawce tez miałam bóle brzucha i takie uczucie jakby nabrzmienia,jakby mi coś tam w środku rosłoDobrych wiadomości dzisiaj
Wczoraj wieczorem wzięłam 4 dawkę puregonu i pół nocy nie spałam tak mnie brzuch bolałOd rana dzwonię do profesorka, ale nie odbiera. Podgląd dopiero w środę. Boję się hipeki. Teraz już jest lepiej, ale nie wiem co będzie po następnej dawce
![]()
Wiesz ja miałam 4 stymulację i za każdym razem czuje to inaczej raz miałam początek hipeki na dawce 75 a teraz nie rusza mnie 375 . W 5 dniu jak Cię obejrzy to już pewnie będzie coś widział i jak jest za dużo to zmniejszy Ci trochę dawkę. Ale bóle nie muszą oznaczać nic złego ......Nie miałam. Poprzednim razem brałam Gonapeptyl i Menopur i nie miałam takich buli. Dodzwoniłam się do profesorka i kazał się przemęczyć i tyle.
Jeżeli tego potrzebujesz to oczywiście odpocznij.hej.. u mnie estradiol 150 i duzo pecherzyków.. ponad 8, 15-16mm.. czyli powtórka z niskiego estradiolu i nieprawidłowych pęcherzyków. stymulacja przerwana, dostałam lutkę na wywołanie. chyba musze odpocząć..
Wiesz,normalnie nasze jajowody produkują 1-2 pęcherzyki, a teraz kilka razy więcejDzięki dziewczynyDam radę
Trochę się wystraszyłam jak przeczytałam ulotkę i było napisane żeby skontaktować się z lekarzem. Mam nadzieję, że ten ból to dobry objaw i jajca rosną
![]()
Dawka 150j
Mysle ,ze jak jutro zrobisz moze cos pokazacA ja dziewczyny siedzę jak na szpilach, dzisiaj 6dpt blastków zastanawiam sie czy nie pojąć śladem truskaweczki i nie zrobić jutro betę?
Lekarz kazał dopiero w piątek ...