reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Gosia, Truskaweczko dziekuje za słowa nadziei.
Szczerze nie brałam innej opcji pod uwagę to 2 ostatnie mrozaczki.
Ale wróciłam do postów z przed 3 lat ciąży z córeczka i tam w 6 dpt wynik był juz dodatki moze zakłamany bo 3 dni wcześniej ovittelle ale w 7dpt lekko spadł ale był ponad 40.wiec teraz gdyby zaskoczył choć jeden okruszek to juz beta wskazałaby cokolwiek..tak jak u Truskawki w 7dpt ponad 40.

reklama
Ale wróciłam do postów z przed 3 lat ciąży z córeczka i tam w 6 dpt wynik był juz dodatki moze zakłamany bo 3 dni wcześniej ovittelle ale w 7dpt lekko spadł ale był ponad 40.wiec teraz gdyby zaskoczył choć jeden okruszek to juz beta wskazałaby cokolwiek..tak jak u Truskawki w 7dpt ponad 40.
Nie da się tego tak matematycznie wyliczyć . Myślę że Twoje szanse nadal są .....
Niby powinno już być coś widać ale niekoniecznie . Powtórz w środę czwartek jest jeszcze nadzieja

Truskawka,gratuluję! ☺
Ewelina, super, że u Was wszystko dobrze☺
Malinuś, nie załamuj jeszcze rąk, może po prostu jest za wcześnie, Maluchy pewnie dopiero się wgryzają.

Ja już po urlopie, pierwszym dniu w pracy i po wizycie.
Za 2 tygodnie zaczynam antyki. Kolejna wizyta 14 lipca (Gosiu wpisz mnie proszę). Tym razem będę miała lekko zmodyfikowane zastrzyki - menopur plus coś tam innego. Punkcja i transfer powinny być w pierwszej połowie sierpnia.
Wracam do gry i od razu mi lepiej ☺

Ja bym jeszcze całkowicie nie skreślała kropkow, nie odstawiaj jeszcze leków, może tylko jeden sie zaimplantowal pózniej i jeszcze ta beta nie wyszła, może jeszcze nie wszystko stracone.

Część dziewczyny. Ja miałam dziś transfer ostatniej blastki i mam nadzieję na to że to wlanie ta na która czekałam cztery lata .Wykorzystałam już trzy stymulacje i to ostatnia nadzieja na nasze dziecko tym bardziej jest to dla mnie stresujące...Może łatwiej będzie przetrwać mi ten czas z Wami..

Malinus mi tez sie wydaje, ze troche sie pospieszylas. Daj im czas...
Ja juz po wizycie - 6 jajek ok 12cm i jakies 3, ktore maja ok 8. Endometrium 8cm. Estradiol z soboty 155. Dzis oddana krew znowu.
Lekarka mowi, ze jest dobrze. Jest?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Malinus mi tez sie wydaje, ze troche sie pospieszylas. Daj im czas...
Ja juz po wizycie - 6 jajek ok 12cm i jakies 3, ktore maja ok 8. Endometrium 8cm. Estradiol z soboty 155. Dzis oddana krew znowu.
Lekarka mowi, ze jest dobrze. Jest?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
endo raczej 8 mm :-D
na moje oko jest dobrze
wyników krwi nie potrafię zinterpretować.
Dalej leki bez zmian. ?

reklama
Do góry