reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja tez wolalabym chlod. Brzuch mi wywaliło i teraz nie mam w czym chodzic, dlugich spodni mam duzo, a krótkie jedne i w dodatku nie sa zbyt wygodne

A u nas pada:( Dom próbuje ogarnąć bo w tygodniu po pracy sily brak:(

Poziomki to niefajnie:hmm: zdrowia zycze

Córa ma koleżankę na nocowaniu az sie boje sprawdzic jaki bałagan zrobiły

Ja wróciłam na chwilę z działki zrobić obiad i wracam zaraz z mężem zawieść go tacie i wujowi :-) będziemy pewnie do nocy tam siedzieli, żeby jak najszybciej skoczyć remont!
Gotuje obiad w staniku i majtkach bo nie mam siły nic włożyć... gorąco, parno i jeszcze te opary w kuchni, rety jak ja nie lubię upałów!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja juz się denerwowałam vo dzieciaki nic prawie nie czułam jakieś 3 ruchy na dobę i jeszcze nie wiedziałam czy to oboje czy tylko syn... ale złożyłam mokrą koszulkę na siebie i je rozbudzilam :)

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez wolalabym chlod. Brzuch mi wywaliło i teraz nie mam w czym chodzic, dlugich spodni mam duzo, a krótkie jedne i w dodatku nie sa zbyt wygodne
Wiki ja wszystko teraz kupuje z gumą w pasie spodniczke spodenki ale tez mam dwie pary spodenek tylko..niewiem juz w czym chodzic,od jutra ma byc kilka stopni mniej niby.
Wiktorka a Twoj pojechal na tą wyprawę?

Betka nie, ale zrobilam mu taką awanture, że az mi głupio. Przemyslalam to i wysylam go teraz sama, za tydzien niby ma jechac zobaczymy.

Tez ostatnio niewiem o co mi chodzilo ale byla awantura...my tak teraz chyba mamy:D

Ja mojego sie pozbylam pojechal na zawody wroci jutro chociaz odpoczne...a siedze u babci to zawsze inaczej niz sama w domu:)

reklama
A mi sie psychoza włączyła :( śniło mi sie ze krwotoku dostałam :( wiem ze to tylko sen ale biegam do kibelka co kilka minut i sprawdzam i jakos energia mi sie skończyła:( jeszcze trzy tygodnie i wakacje:)

Do góry