reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Slicznie Kulcia wyszlo. Igi bedzie zachwycony!:)
To pod kolor swiatelek?
A mialam pytac kapac gdzie bedziecie malego?

India odinstaluj i zainstaluj apke

[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]

reklama
Ślicznie Kulka :-) i ta kołderka, mega połączenie kolorów!

[emoji209] Adrianka [emoji307] 27 tc
+ 6,8 kg

Ja juz nie wiem u mnie na nfz jest szajski sprzet a ona nie mowi nic o tych badaniach czyli prywatnie musze isc.

Kulcia ale sliczne wyszly te pomponki:) do czego to przymocowalas??

India to sie ciesz!! Odchodzi Ci tyle kupowania skoro 5 reklamowek dostalas:)

Sancia to oby corka byla, a chcesz dziewczynke no nie?:)

Jak szajski to nie ma co. Sama byłam kiedyś na NFZ na genetycznym i facet od razu powiedział, że na tym sprzęcie on nic nie zobaczy i naprawdę - cud, że on tam dziecko widział[emoji14]

+ 6,8 kg

Kulka, cudny kącik! :yes::yes: MIODZIO!

India, to zarąbiście, zawsze miło dostać taki dar :) Mam nadzieję, że też wrzucisz focie z przygotować ubranek itd ;D

Mamy wanienke w łazience , albo kupie stojak albo będę stawiać na stole i tyle ;)

No pod kolor :D najpierw światełka kupiłam o potem do tego trzeba było resztę hehe

Sancia no to oby była babeczka :)

Ignaś 35 tc [emoji173]

Aniu, wrzucę :-) wrzucę. Najpierw.się zaopatrzę w proszek.jakiś, ale to po Usg jak się potwierdzi Adrianna :-)

+ 6,8 kg

Sancia, ja też nie mam miejsca na te ubranka wszystkie. A do Twojego badania coraz.bliżej. Oby dzidzia pokazała co tam ma ;-)

+ 6,8 kg

nawet obok w miescie nie ma lekarz miejsca. Wyglada na to ze nie zrobie tego badania. Do przyszlego tyg mam czas, az mi sie slabo zrobilo.

reklama
Do góry