reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lux film fajny, nawiązuje do 1 części.Mój m nie chciał iść na to ale jak wyszedł z kina to powiedzial ze nie żałuję ze był na tym filmie i mu się podobało.

reklama
Lux - ciekawe ciekawe super by było:) czkeamy na wieści!

kacha10 - fajnie, że wieczór udany:)

Agusława - trzymam &&& żeby nie przyszła

U mnie narazie cisza". 12dc Śluzu brak, nawet dośc sucho dzisiaj. A 2 dni to wilgoć była mega. Narazie testu owu nie robię. Może pojutrze. Zobaczę kiedy śluz się pojawi.

my dziś na działce trochę byliśmy zebrać 3 rodzaje fasolki:) poziomki, ogórki, sałatę itp
potem małe zakupy i zaraz będę robić leczo:) Mamy 15 wielkich cukinii zerwanych!!!!!!!!!
Ktoś chce???? :p

Wszystkie testujące - oby to było TO!!!!!

Lux - czekamy na wieści na temat płci. [emoji173] [emoji4]

Kolekcjonerka - mam swoich podobną ilość. [emoji6] Żółte i zielone
A fasolkę mamy również żółtą i zieloną. Macie inny jeszcze trzeci rodzaj? Kocham fasolkę. Właśnie wciągnęłam tonę na obiad. [emoji1] [emoji13]

Lux - czekamy na wieści na temat płci. [emoji173] [emoji4]

Kolekcjonerka - mam swoich podobną ilość. [emoji6] Żółte i zielone
A fasolkę mamy również żółtą i zieloną. Macie inny jeszcze trzeci rodzaj? Kocham fasolkę. Właśnie wciągnęłam tonę na obiad. [emoji1] [emoji13]
fasolkę mamy wysoką pnącą ale taką szeroką płaską - żółtą. I niskie "klasyczne" - żółtą i zieloną. Zamroziłam już 3 woreczki:p
pomidory - dopiero 3sztuki zerwaliśmy, ale też będzie mnóstwo.
ogórki- 3 dni temu 2 słoje 4,25l ogórków małosolnych robiliśmy;)
Sałaty mamy 3 gatuki - rzymską, lodową i dębolistną czerwoną:)
Noi marchew piękna urosła, a pietruszka nie wyszła nam:/
Czekamy też na drugi zbiór bobu - ale to pod koniec sierpnia pewnie dopiero.
Noi paprykę czerwoną mamy kilkanascie krzaków.
Dymka już się skończyła, koper też pomrożony, natkę pietruszki ciągle świeżą zrywam....
Noi owoce - borówka amerykańska, poziomek wysyp niedoprzejedzenia, malin dopiero kilka ale to maleńkie krzaki, agrest i porzeczka czerwona jest także, a na owoce z drzew to sobie troszkę poczekamy:)

Kolekcjonerka - też marchewkę mamy piękną. Synek każdego dnia chrupie przynajmniej jedną. [emoji4] Poziomek też mamy wysyp i malin od groma. Pomidorków swoich jeszcze nie jedliśmy, ale będzie ich duuuużo. [emoji4] Chyba wszystko nam w tym roku pięknie obrodziło. Kalarepkę już całą zebraliśmy, bo coś nam zaczynało podgryzać i nie wiem co z nią robić. [emoji13]

anulka_p - ja dziś pokroiłam w kostkę 3 kalarepki i zamroziłam. A 1 sobie schrupałam:)
Będę do zupki jarzynowej dodawać jesienią i zimą. Moja Ola dopiero małymi krokami robi postępy i zaczyna warzywa jeść surowe. Tzn np kawałeczek liścia sałaty na kanapce, lub plasterek ogórka.... do chrupania całych warzyw jeszcze jej daleko:p

reklama
Drogie Ciocie oto Nataniel ♥

Załączniki

• Zdjęcie0349.jpg
    Zdjęcie0349.jpg
    562,8 KB · Wyświetleń: 108
Do góry