reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Ale z tego Antosia siłacz jest ;-)

Kasiulka Ciesz się, że Roszek jeszcze nie opanował wyciągania zawartości pieluszki ;-) hihihi

Jupi, wczoraj Witek zaczął się w końcu przewracać z plecków na brzusio, ale mu to idzie szybko :szok:;-) Ale zaraz jest ryk, bo nie lubi leżeć na brzuchu, a jeszcze nie umie przekręcić się z powrotem :-p Tatuś był wczoraj przeszczęśliwy, bo jak chodzi do pracy to nie jest w stanie zobaczyć nowych umiejętności synka, a tu wczoraj niespodzianka - to przy nim synek zaczął robić takie wygibasy :-D

reklama
ALE JAJA :-) NORMALNIE NIE WIERZE:szok:NO SUPER ZE ON JUZ TO POTRAFI:shocked2:KIEDY MOJE DZIECIE TAK BEDZIE SIE WSPINAC:-p

kurde ten Michas jest niesamowity:-D:-D:-D
normalnie artysta:-D:-D:-D
ja z moja Laura to spokoju nie mam odkad umie sie przewracac z pleckow na brzuszek,robi to doslownie co chwile a spowrotem jeszcze nie umie sie obrucic i sie denerwuje i ciagle latam do niej i ja przewracac musze:wściekła/y::dry:

ja z moja Laura to spokoju nie mam odkad umie sie przewracac z pleckow na brzuszek,robi to doslownie co chwile a spowrotem jeszcze nie umie sie obrucic i sie denerwuje i ciagle latam do niej i ja przewracac musze:wściekła/y::dry:

NO JA JUZ NIE MAM DO TEGO SILY :-( NAWET W WOZKU NA SPACERZE MI SIE PRZEWRACA NA BRZUSZEK A POTEM RYCZY :-( ECH TE BRZDACE :-)

Michas to naprawdę bardzo szybko się rozwija! Gratuluję takiego zdolniachy.

A mój mały umie wrócić z brzuszka na plecki, ale rzadko to robi...i tez często wkurza się leżąc za długo na brzuchu...nie wiem moze on zapomina , ze już wracał kiedyś z brzucha na plecki.

Karlam Świetnie, że udało ci się to uchwycić :-D Gratuluję zdolnego synka :tak:

Maja u nas jet to samo.

Czy wasze dzieci przez sen też tak się wiercą i potem marudzą (śpiąc), że coś im nie gra, bo np. łóżeczko się skończyło, nogi wystają za szczebelki, albo uderzył się w głowę? Normalnie mam dość wstawania co godzinę i przekładania synka na swoje miejsce :wściekła/y: Strasznie męczące to jest :-( A poza tym mały już raz tak zaplątał się w poszewce od kołderki (nie przykrywam go kołderką by się nie pocił), że całą głowę, szyję i pół tłowia miał oplecione. Aż się wystraszyłam, że mógłby się tym udusić :szok:

MOnia to moze usun z lozeczka takie niebezpieczne rzeczy skoro Witus taki wiercipietek jest, ja malego wogole nie przykrywam, poduszke i koldre dawno schowalam :-) moj skarb ma taki problem ze on chce sie przewrocic z pleckow i sac na brzuszku ale nei wiem czemu zamiast po przewroceniu spac to on nagle wstaje i raczkuje i sie wydziera przy tym, no bo przeciez spiacy jest :-( nie rosumiem co go derterminuje do tego by raczkowac mimo ze chce spac :-(

reklama
witam,ja moją córcię na noc kładę w śpworek zasuwany na suwaczek. Ona jest bezpieczna-bo daleko nie ucieka, ja spokojniejsza-bo nie wstaje co godz. aby ja poprawiać, no i mała sie nie rozkopuje i jest jej ciplutko.pozdrawiam gorąco :)

Do góry