reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

witam,ja moją córcię na noc kładę w śpworek zasuwany na suwaczek. Ona jest bezpieczna-bo daleko nie ucieka, ja spokojniejsza-bo nie wstaje co godz. aby ja poprawiać, no i mała sie nie rozkopuje i jest jej ciplutko.pozdrawiam gorąco :)

no napewno jest jej CIEPLUTKO w taki upał w śpiworze ............... bosz :szok: !!!

reklama
Rochu się nie wierci przez sen.
Michaś jest niesamowity:-):szok::-)
mariaOla może to śpiworek najcieńszy z możliwych jak lekkie prześciradełko albo kocyk??

może tak może nie .... Jeremi śpi pod kocykiem i jak mu jest za ciepło to się wykopie i jest OK, nie jest ani chory, ani zapotówkowany. zresztą jak się obrócić w śpiworze .... ja bym tak nie mogła spać, dla mnie to więzienie

Rochu spał w śpiworku zimą:tak:. teraz śpi pod kołdrą, ale u nas nie ma takich upałów jak u Was i noce są chłodne bardzo.
Dodam,ze Rochu jest zimnolubny. Jak jest mu za ciepło zaraz jest krzyk, nawet do kąpieli woda jest tylko ciepła, prawie letnia;-)

Ja mam taki śpiworek od koleżanki. Zrobiony jest z czegoś podobnego do pieluszek flanelowych, także zbyt gruby nie jest. Ale nie kładłam Witka w tym jeszcze spać. Przez to, że się tak wierci to zakładam mu bodziaka z długim rękawem na noc i śpiochy i nawet jak się odkryje to nie jest mu zimno, a pod kołderką czy kocykiem jak spał to był zlany potem. zamiast tej poszewki może spróbuję wykorzystać ten śpiworek. Tylko młodziana ubiorę wtedy lżej. A w co wy ubieracie dzieci do spania?

Karlam a nie jest Michasiowi za zimno? Śpi przy otwartym oknie?

My śpimy w jednym pokoju z młodym i okno mamy otwarte. Jak mu założyłam piżamkę z krótkim rękawkiem i z krótkimi spodenkami, to rączki i nóżki miał zimne.

mój mały tez kopie sie i wierci przez sen. Śpi w body, jak jest upał. Ale czasem w pajacyku. I okno mamy tez uchylone. Mam nadzieje, ze nie od tego okna sie przeziębił...jesli jego dolegliwości to przeziębienie...

Laura spi w samym pajacyku od czasu jak jest cieplo,a w upaly w samym body:tak:,tez strasznie wierci sie w nocy i musze ja na swoje miejsce odkladac:wściekła/y:,Laura nie cierpi zasypiac przykryta,lubi miec kocyk miedzy nozkami,potem jak zasnie dopiero ja przykrywam,a ona itak sie odkopuje:-D
spiworek tez wydaje mi sie niewygodny wiec jej nie zakladam,sama bym w tym nie zasnela chyba:dry:

reklama
Karlam a nie jest Michasiowi za zimno? Śpi przy otwartym oknie?

My śpimy w jednym pokoju z młodym i okno mamy otwarte. Jak mu założyłam piżamkę z krótkim rękawkiem i z krótkimi spodenkami, to rączki i nóżki miał zimne.

jak go przykrywalam to sie odkrywal :-( ale to wszytsko zalezy od nocy, aha no i mamy okno otworzone w wiatrak zapodany bo mamy tak glupio pokoj ze od rana w sloncu i sie nagrzewa iu w nocy jest cieplo :-(

Do góry