Ewunka
Fanka BB :)
To chyba coś jest w powietrzu hi bo ja ostatnio o 18 padłamTak mnie normalnie wieczorem zmulilo ze dopiero sie obudzilam i stwierdzilam ze nadrobie was w nocy bo w pracy nie bede miala jak![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba coś jest w powietrzu hi bo ja ostatnio o 18 padłamTak mnie normalnie wieczorem zmulilo ze dopiero sie obudzilam i stwierdzilam ze nadrobie was w nocy bo w pracy nie bede miala jak![]()
Hej! Który dpt? Mnie tez trochę pobolewa, ale jak się gwałtowniej ruszę, np. przy gwałtowniejszym wstawaniu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana u nas w Pl w powietrzu od 2 tygodni deszcze burze nawalnice wiec nie ma sie co dziwic ze poleglam przy deszczu sie tak dobrze spi. A jak juz wstalam to zasnac do 4 nie moglamTo chyba coś jest w powietrzu hi bo ja ostatnio o 18 padłam![]()
Juz myslalam ze ze mna cos nie tak bo od kilku dni 19-20 to juz chrapię na kanapie hihiHej! Wczoraj zasnelam dlatego nie odpisalam. Dzis jest 9dpt.
A co do boli piersi to mnie nie bola. Ale nie bolaly mnie tez jak kiedys przez chwile bylam w ciazy wiec nie wiem. Ogolnie nie czuje sie najlepiej. Ale dzis rodzice przyjezdzaja, a nie widzialam ich od dawna wiec troche sie oderwie od zlych mysli.
Powodzenia dzisiaj wszytskim!
Trzymam mocno mocno!!Witam Kobietki
Czekam na telefon od embriologa, ma dzwonić po 9 trzymajcie kciuki.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Wstępnie zapisałam się do Obuchowskiej,ale może faktycznie w tej sytuacji spróbuję do Zamory.Wojewódzki rewela, ale nie ma tej pewności w działaniu co do stymulacji co Zamora. Mimo że jak już pisałam jest on specyficzny, to jednak z nich dwóch na sam etap stymulacji wybrałabym Zamorę, a Wojewódzkiego na transfer![]()
Trzymam mocno :*Witam Kobietki
Czekam na telefon od embriologa, ma dzwonić po 9 trzymajcie kciuki.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
No jasne, ciesze sie z tego co jestMarzen bedzie dobrze!
Jagoda lepszy jeden niz nic, nie? [emoji6]