reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kulcia ten? .
To ja tez taki kupie jak jest do 18 kg
To właśnie o taki mi chodziło ze kolezanka miala i dluuuugo mala wozila i później zmieniła kolo dwóch lat na siedzący.
Ile dalas?

Załączniki

• manhattan-grey.png
    manhattan-grey.png
    111,2 KB · Wyświetleń: 78
Ja Kupilam forelik , nawet jeśli mam to nosidło do 18kg bo wszyscy mi powiedzieli pani w sklepie tez ze pisze 18kg ale dziecko 8-9 miesięczne juz do takiego czegoś sie nie mieści , mija szwagierka wlasnie kupiła fotelik bo mały ma 5 miesięcy wazy 8,5kg i ledwo juz w tym nosidle a przenosić go w tym to juz masakra .
Ja tez mam to nosidło na początek to pewnie przyda sie :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️34TC

Nie trzeba nic dokupywac. Ten fotelik jest do 18 msc życia chyba do 15 kg. Wkładka była w zestawie.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

KulCia dziecko 4 letnie wazy około 18-20kg i ma około 1m wzrostu ,to chyba juz do takiego nie wyjdzie [emoji3] ...w tych nosidlach piszą ze 18kg ze moze tyle znieść ale to jest ogólne , ze jest solidne , ale wygodnie w tym to juz nie bedzie 10 miesięcznemu bobasowi , bo w tym sie tylko leży a dziecko 6-7 miesięczne juz siedzi twardo :-)

Olcia zależy jakie dziecko .
Ta mala normalnie się miescila długo.
Ponad rok ale ona drobna.
Ola i pytam juz 3 raz o pokój Milenki

Pecherzyk podzielil sie na 2. Ale zywotny jest tylko jeden. Powiedzial ze raczej nic z tego nie bedzie. Jak beta bedzie dobra i przestane krwawic to w pon mam przyjsc na kontrole a jak bede krwawic ze skrzepami to sama sie oczyszcze i za tydzien na kontrole czy wszystko sie wyczyscilo.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Za pokoik , łóżeczko plus komoda dalam 300€ ( 1100zl) w ikea , tyle ze dla mnie 300€ to tak jak dla kogoś w Polsce 300-400zl .

reklama
Do góry