reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A no wlasnie, ale na poczatku mozna w nosidelku wozic w aucie???

Olcia nie wiem od czego, lezalam dopiero w szpitalu i nic nie mowili.

Olamagda mam brac magnez, 2 dzien nie wzielam i boli.

[emoji173]Madzia 33 tydzień[emoji177]

reklama
Ola moja sąsiadka wozila mala w takim jak Marysia chyba do roku jak nie dłużej.
Ale jak mówisz z wozka to chyba sa mniejsze nie?
Olcia a pokaz wózek:)
Ty masz ten pokoik co ja kiedyś wstawialam z ikei nie?:)

Ja mam takie jak KasiaMarysia do auta. OlaMagda a Milena nie będzie musiała w tym na siedząco?

Ja boli żadnych nie miałam i nie mam. Także nie powiem nic mądrego. Mnie lekarka mówiła , że skurcze przepowiadajace są normalne jak brzuch twardnieje itp ale nie powinny być bolesne.

Mój synek jak codzień ostatnio aktywny. Mocno się rozpycha i bardzo mu ciasno bo chyba ma czasem nerwa :D

Mąż mówi , że brzuch mi urósł.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia Marysia - To bierz te magnez !!! Ja biorę 600g dziennie !
KulCia - to nosidło tez mam z wózkiem takie poł leżące tak na początek , ale to jest malutkie tak maxymalnie do 5 miesiąca No i zależy od dziecka czy duży juz bedzie . A ten fotelik to tez można dac na leżąca tak :-) od jest od 7kg czy od 9kg dziecka do 36 kg to na pózniej tak od 6 miesiąca jak dziecko siedzi i jest większe .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️34TC

Olcia od 0-13 kg wiec ciezko okreslic[emoji6]

Kulcia taki sam masz???:) he he he dlugo Cie nie widzial i dlatego tak uwaza[emoji1]
Co do boli, doktorka kazala mi zglaszac takie bole, nie zauwazylam zeby mi sie brzuch napinal przy tym.

Olamagda to od 7 kg wiec 3-4 miesiac tak??

[emoji173]Madzia 33 tydzień[emoji177]

No właśnie Marysia bierz magnez ni zaszkodzi .
Ola to jak one sa takie małe to ja nie kupuje z wózkiem chyba ze popytam e sklepie moja sąsiadka taki jak Ty masz od 7 dopiero jak mala kolo dwóch lat była ten leżący jak Marysia do ponad roku
5 miesięczne dzieciątko jest malutkie

reklama
Do góry