reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mała Mi u mnie jest tesco i dlatego przywożą. 70 km nie sądzę żeby wiezli niestety. Ale owszem place około 7 zł za dostawę. Nie duzo.

KasiaMarysia no ja mam duży wsad do pralki to mimo ilości rzeczy 3 prania i miałam gotowe. Bo moja prala 8 kg ma.

Ja prawdę mówiąc nie przepadam za kotami. Mieliśmy jednego i był skurwysynem matki natury. Nigdy więcej.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
MalaMi to mozesz sobie odpoczac, pamietaj zeby nie nosic malego .

Kulcia ja sobie podzielilam ubranka z tych co mam na kolory wyszlo 5 pran, ale bialych mam duzo wiec na dwa podziele. Ogolnie wyszedl mi wsad na kolor wiec nawet nie mam jak pomieszac. W dodatku pralka coraz gorzej chodzi. Moja ma 5 kg.

[emoji173]Madzia 33 tydzień[emoji177]

Marysiunsa sytuacje ze musze wziac malego (12kg) na ręce ale pekarz mowil ze dopoki brzuch mi nie przeszkadza to zebym go brala jak musze

12 tc [emoji217]

Cześć
A mnie wczoraj tak głowa bolala ze musiałam ratować się paracetamolem
Żadne okłady nie pomagały ale juz spokój
Podejrzewam ze od upalow bo ciśnienie mam dobre.
Mój ma od dzisiaj urlop:)

MalaMi uwazaj.

A mnie Kasiu będzie cieszyć takie pranie malusich ciuszków:)

Kasiu India dawno jest na miejscu jak wyjechała po 4 podejrzewam
Ja pociągiem bede jechała 7 h
A samochodem to szybko autostrada koleżanka jechała 4 godziny:)

Co robicie?
Ja byłam trochę u koleżanki bo pojechała nad jezioro z dzieciakami dala mi klucze podciela włosy i zaraz trochę będę sprzątać
Pogoda śliczna u mnie

Co do koszmarow to ja mam często w ciąży przed takich nie mialam

jesu mam najnudniejszy dzień od nie pamiętam kiedy. .. nic się nie dzieje... normalnie masakra... trzy kawy wypiłam dzisiaj... głowa mnie boli... nawet nie wychodziłam z domu. ..
:/

chciałabym już być w terminie i urodzić. .. przynajmniej codziennie miałabym co robić. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

KulCia - wymocz tak! Ja często trzymam nogi w misce z solą wieczorami :-)
India - padłam ! [emoji15]MacDonald o 8mej rano ! [emoji37] takie masz zachciewajki ? [emoji847][emoji1][emoji1][emoji1]
KasiaMarysia- No [emoji21][emoji17][emoji58]:-( płakałam w nocy takie miałam koszmary. Juz chce byc w nowym domu :-/

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️34TC
To byla oferta sniadaniowa :-)

Zaraz Was doczytam. Ledwo zyje, zrobilismy troche km. Chyba za duzo jak na moj stan, jutro wyluzujemy :-)
Nie widzialam.ani jednej Pani w ciazy

Adrianka [emoji307] 29 tc

KasiuMarysiu dasz sobie rade;) ja sobie piore na biezaco ubranka itp jak cos dokupie bo pozniej mi sie nie chce na raz tego wszystkiego robic ;p bo ja mam lazienke doslownie metr na metr hehe taka malizna ze sie obrocic ledwo co mozna i nie mam automatu tylko taka pralke z wirowka i musze sama plukac to wszystko ,ahh meki mam z tym wszystkim ,ale nosic mi sie nie chce do mamy tego wszystkiego. Dopiero jak do Pawla pojde mieszkac to bede miala spokoj w koncu ;p

Ja mam dzisiaj leenia jakiegos takiego ze szok,byla u mnie kolezanka ma termin na 20 sierpnia ale ma polowe mojego brzucha i nie ma wcale rozstepow ehh fajniee jej .

Hehe Życiowa ja juz tak samo mysle jak Ty bo nudy mam takie ze szook;p

[emoji170][emoji179]Filipek , 32 tydzień[emoji179][emoji170]

Ja jak mąż ma urlop to się nie nudzę :) dzisiaj mi robiliśmy fryzurę hehe

India to odpoczywaj kobito nasza :)

Życiowa a może coś sobie uszyj? Czy już przy maszynie nie da rady? :*

Moja pralka była tania jak barszcz bo 800 zł razem z gwarancja na 5 lat dodatkową jak np urwe drzwi czy coś a jest mega zajebista. Wirowanie mam na 700 i pranie prawie suche wychodzi no i dużo wejdzie.

Mała mi kochana nie nadwyrezaj się :*

Ja właśnie zrobiłam kolacje. Lasagne i sałatka z pomidorów . Wiem , że późno ale nie jemy obiadu zazwyczaj tylko właśnie kolacje. A wcześniej nie byliśmy głodni.

Olcia ja koszmary miałam na początku ciąży.

Mnie na szczęście migreny nie męczą bo bym skisla. Około 16 tygodnia mnie głowa bolała ostatnio jakoś mocno i plastry chłodzące mi pomogły.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry