reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India nie ma za co :)

Ja się podnoszę z lozka powoli. Ide umyć włosy. Jakos pochmurno u nas, mam nadzieje że się wypogodzi bo popołudniu te imieniny teściowej.

Mi sie ostatnio snilo ze jakis facet mi na moich oczach Filipa porwał przez bramę z ogrodu... Masakra, próbowałam sie obudzić ale co zamknęłam oczy to snilo mi sie dalej :/

KulCia - wymocz tak! Ja często trzymam nogi w misce z solą wieczorami :-)
India - padłam ! [emoji15]MacDonald o 8mej rano ! [emoji37] takie masz zachciewajki ? [emoji847][emoji1][emoji1][emoji1]
KasiaMarysia- No [emoji21][emoji17][emoji58]:-( płakałam w nocy takie miałam koszmary. Juz chce byc w nowym domu :-/

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️34TC

Viola i india - ale macie fajnie z tymi wczasami , ja jakby to był moj 5-6 miesciac to tez bym gdzieś pojechała ale w 9 tym nie pojadę :-(((

India [emoji82]podzielilabys sie! Wiesz mnie tez kluje, ale nie wiem czy to szyjka.
Gleboko czasem mocniej czasem lzej, ale szyjka dlugasna.

Kulcia to juz lada dzien[emoji6] alez jej zazdroszcze

[emoji173]Madzia 33 tydzień[emoji177]

Wiecie co? Kurde boje ze nabawilam sie nerwicy przez ta cala sytuacje. Wczoraj jak wchodzilam z biedronki, to o malo nie wbiegla we mnie taka 6 letnia dziewcznka ale jej tatus szybko podbiegl do niej i zlapal za raczke i przytulil ja. Usmiechnelam sie ale lzy mi w oczach stanely.

[emoji173]Madzia 33 tydzień[emoji177]

cześć dziewczyny.
pospane do 9 ;)

Kulcia co tam jadlas dobrego ? ;)

ja właśnie się obzeram kanapkami z pomidorem malinowym i twarozkiem z koperkiem :D
i kawusia do kompletu :D

India mac-iem o 8 tez bym nie pogardzila hehe ;)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Cześć Mamuśki. Ja pół nocy w pracy a jeszcze sie dowiedziałam że ten kolega, który mi tą pracę załatwił i wczoraj wgl byłam za niego, to ze gadał ostatnio szefom że nie chce żebym z Nim byla w sobotę. A czemu? Bo to nie on jest w centrum uwagi. Jakis dziwny się zrobił ten kolega. Na szczęście szefow mam bardzo spoko to nie zwracają uwagi na to co on mówi. Wolą mnie[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji33]
@ nadal nie ma[emoji29] a wgl tak mi się dziwnie czasem robi takie mam fale z dreszczami tam w środku i ciągle wrażenie ze @ przyszła.

reklama
Tak ładnie u mnie [emoji38][emoji38][emoji38]
Pozdrawiam z lazurowego wybrzerza [emoji224][emoji267]
1469263637-yk0m1d.jpeg

Do góry