reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
[emoji1] ha ha ha byc moze, a pamietam z zakupow wracalam taka happy, bo musztardowa kiecke kupilam, a tu taka supprise

[emoji173]Madzia 33 tydzień[emoji177]

Hej
Dzisiaj pol dnia siedziałam we Wrocławiu
Goroco ze szok.
Pojechałam po l4 ale lekarz mnie zbadał cala na fotelu infekcji nie ma a śluz mówił ze jak duzo to normalne w ciąży
Mówił żebym nie jezdzila juz na rowerze

Zwiększył mi dawke euthoryxu i kazał jod brać dzisiaj robiłam tsh czy zmalalo czy dalej takie samo bo norma w ciąży inna jest
Babki w laboratorium nie wierzyly ze 20 tydzień
Małego sprawdził otwierał buzke i pił wody:D
Waży 230 gram.:)
W poniedziałek polowkowe
To dokladnie malego przeswietli i powiedział ze buzke zobaczymy w 4d tam na sprzęcie gdzie chodze luxmed niby taki dobry a sprzętu nie maja .. tez w niektórych placowkach
A kazal mi tu przyjść po l4 bo mówił ze nie opłaca się zebym płaciła tam 150 zl za l4
Glowa mnie boli bo wcześnie rano wstałam i od pogody :/ robilam oklad bo chyba wytrzymam ale pozwolił paracetamol brać normalnie
Co do mandatu ja jeszcze nie mialam ale dostane bo wkurzają mnie nieraz te światła we Wrocławiu i przechodzę na czerwonym haha:p
India miłego pobytu daj znać jak tam ;)

Juz mi brzuszek troszkę urósł widze roznice jutro wam wstawię focie:)

Ola,.malutki Twoj dzidzius :-) albo tydzien robi roznice. Moja e skonczonym 20tym wazyla 360 :-)
Dzieki, przed 4 wstajemy, wiec ide spac. Do jutra :-)

Adrianka [emoji307] 29 tc

India jeszcze przybierze albo będzie drobny po mnie i Piotrku:)
Ja mam dzisiaj 19 i 4 dni
Lekarz mówił ze waga odpowiednia to tego tygodnia
Moze z dnia na dzień bobas rosnie
Ale też nie każdy taki sam.
Szerokiej drogi ja do Ciebie dolaczam w środę

Ostatnia edycja:
u mnie w 22 ważył mały 480 jakoś :) na polowkowym ... ciekawe ile będzie ważył na początku sierpnia... niby teraz kolo kilograma waży wg aplikacji. ..

India spokojnej podróży :) zjedz za mnie gofra chociaż gryzka malusiego :D i odpocznij ile wlezie :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry