reklama

Lipiec 2016

reklama
Dziewczyny rozpakowane jaka u Was sytuacja z pepkiem? U nas konczymy 9-ty dzien i trzyma sie na razie ale krwawi troszke po wizycie kontrolnej jak pani pielegniarka go troche mocno potraktowala... Czym smarujecie, psikacie? Jak pielegnujecie?

Dziewczyny rozpakowane jaka u Was sytuacja z pepkiem? U nas konczymy 9-ty dzien i trzyma sie na razie ale krwawi troszke po wizycie kontrolnej jak pani pielegniarka go troche mocno potraktowala... Czym smarujecie, psikacie? Jak pielegnujecie?
Oj u mnie też położna tak go mocno ciągła aż chciałam ją po łapach szczelić. U nas 16 doba i kikutek do polowy pempka odszedł tak że spokojnie. U Martynki dlugo odchodził też. Raz dziennie patyczkiem z osceniseptem go smyram i to wszystko.

Karmimy;)

Madzia daj znać czy coś się rozkręcilo :)
Qretka to jeszcze masz tydzień żeby coś ruszyło. U mnie już nie ma szans[emoji14]Wieczorem znowu miałam skurcze ale nie liczyłam co ile, niektóre były mocniejsze i w końcu poszłam spać...a dziś już po śniadanku i mam mega stresa. Kompletnie nic nie wiem co się będzie jutro od 7 że mną działo :(

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Madzia daj znać czy coś się rozkręcilo :)
Qretka to jeszcze masz tydzień żeby coś ruszyło. U mnie już nie ma szans[emoji14]Wieczorem znowu miałam skurcze ale nie liczyłam co ile, niektóre były mocniejsze i w końcu poszłam spać...a dziś już po śniadanku i mam mega stresa. Kompletnie nic nie wiem co się będzie jutro od 7 że mną działo :(

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie martw sie, dobrze bedzie :)! Oby szybko poszlo :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry