rybka14
Fanka BB :)
Ja do zakopanegoDziewczyny a my w tym roku aż do Karpacza jedziemy[emoji14]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja do zakopanegoDziewczyny a my w tym roku aż do Karpacza jedziemy[emoji14]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Podwyższony ca 125 sugeruje endometrioze no i zrosty. .....ma
mialam robiony marker ca125 i roma, ca125 byl 330 a roma nie stwierdzono komorek rakowych i tyle, teraz stwierdzilismy ze jezeli te leki visine mi nie zaszkodza a maja pomoc wiec je biore i teraz zaplacilam za nie 170 zl, wkurza mnie to ze ci lekarze nie sa w stanie ciebie nawet zdjagnozowac poprawiniea co do zrostów to ja mam lewy janik zrosciety z jelitem i macica razem bo przeciez w kupie razjniej .....prawy jajnik jeszcze zdrowy tylko pytanie na jak dlugo,
Kurcze tez wam zazdroszczę tych wakacjiM nawet nad morze nie chce ze mną jechać, żeby mnie nie narażać. No ale za rok na pewno nad nasze morze pojedziemy już we trójkę
Chociaż M chce gdzieś za granicę jechać i bobasa zostawić z dziadkami
![]()
My też byliśmy z Itaki i też zrobiliśmy im awanturę. To była nasza podróż poślubna :-/ Po reklamacji dostaliśmy 600 zł zwrotu, który wykorzystaliśmy na bilety do UK :-)No prawda ja też miałam masakre z hotelem.na Teneryfie prusaki były wszędzie lodówki się nie dało otworzyć bo wchodzili do jedzenia przez cały tydzień spalam przy zapalonym świetle tak się bałam! Jak wróciłam poszłam do Itaki zrobiłam im akcje bo uważam ich za dobre biuro co roku lecę z ich biura. Po tym wszystkim dostaliśmy 10% na każdą osobę zniżki przy następnych wakacjach i Itaka wycofała z oferty ten hotel! I od tamtej pory jak biorę jakiś hotel czytam opinie oglądam filmiki na YouTube heheh.
To teraz na podróż rocznicowa tą chwilowo zapomniana jakiś Relax się należyMy też byliśmy z Itaki i też zrobiliśmy im awanturę. To była nasza podróż poślubna :-/ Po reklamacji dostaliśmy 600 zł zwrotu, który wykorzystaliśmy na bilety do UK :-)
Za dwa tygodnie zaczynam urlop, ale zamiast w ciepłych krajach spędzę go z gonapeptylem i innymi atrakcjamiTo teraz na podróż rocznicowa tą chwilowo zapomniana jakiś Relax się należy
Ją nie wiem kiedy Wy kupowaliscie ale oni teraz ocipieli ja mam godzinę drogi samolotem na teneryfe i chcą za 2 osoby 700 €to do Polski kupiłam za 400 €
![]()
7200 z robakamiZa dwa tygodnie zaczynam urlop, ale zamiast w ciepłych krajach spędzę go z gonapeptylem i innymi atrakcjamiJeśli da się to pogodzić z wizytami, to pojedziemy do Karpacza albo gdzie indziej w góry. A rocznicę ślubu chciałabym w tym roku świętować w wielopaku, nawet na miejscu
Teneryfę kupowaliśmy pod koniec sierpnia i za dwie osoby zapłaciliśmy chyba 7200 zł (last minute na 10 dni).