reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Od razu czuć od ciebie moc! [emoji4] Czytam i wiem, że jest lepiej. [emoji4] Ja po zajściu w pierwszą ciążę przestałam mierzyć temperaturę, zapisywać wszystkie możliwe objawy, wygląd śluzu itd. ,ale u mnie z kolei wywołuje to lekki stres, tak jakbym nie przygotowała się należycie do starań. Takie uczycie jak przed egzaminem, kiedy wiem że nie ogarnęłam całego materiału.
Jest, jest :D
Ja na całe szczęście nie mam poczucia, że nie zrobiłam wszystkiego, robiłam wieeeele miesięcy i nic, więc po co męczyć się psychicznie? :D
Powodzenia dla Ciebie !!! :)))

Ja się budzę rano i szukam termometru pod poduszka. Dopiero po chwili przypominam sobie, że go wyrzuciłam i mogę iść normalnie do toalety, zrobić kawę, bez notowania i sprawdzania.
Jest super :p
Fajne uczucie, no nie? :D
Ja ostatnio odsunelam łóżko, żeby poodkyrzac, a tam termometr :D niech tam sobie leży :p

Gratuluję pozytywnych testów.
Trzymam kciuki za kolejne staraczki.
Ja czekam na @ zapowiedziała się na dziś, ale na razie cisza.
Robiłam test kilka dni temu wyszedł negatywny więc musi przyjść byle szybko, bo w piątek czas jechać na wakacje.

Gratuluję pozytywnych testów.
Trzymam kciuki za kolejne staraczki.
Ja czekam na @ zapowiedziała się na dziś, ale na razie cisza.
Robiłam test kilka dni temu wyszedł negatywny więc musi przyjść byle szybko, bo w piątek czas jechać na wakacje.
Skoro robiony kilka dni temu, to miał prawo być negatywnh. Trzymam kciuki żeby @ nie przyszla. [emoji4]

Spark tak super uczucie i nawet w dupie mam to, że nie ma czasu na bzykanko :p

A w ogóle szukam pomysłu na prezent dla dziadka na 80urodziny. Jakieś dobre perfumy? Mogą być czy niezbyt? Skórzany pasek? Nic mi do głowy nie przychodzi :)

Spark tak super uczucie i nawet w dupie mam to, że nie ma czasu na bzykanko :p

A w ogóle szukam pomysłu na prezent dla dziadka na 80urodziny. Jakieś dobre perfumy? Mogą być czy niezbyt? Skórzany pasek? Nic mi do głowy nie przychodzi :)
Pasek jeśli chodzi w pasjach jest ok myślę :)
Ciężko kupić coś starszym osobom :)

Agnesis a może jakaś fajna koszula, sweterek, pasek też ok,może portfel.

Dziewczyny nie powtarzam testu, w następny piątek ginekolog, wytrzymam tyle.
W pracy mi się super układa, dostałam zasłużony awans. Czekam na papiery do podpisania, potem mogę już zaciazyc. Jak teraz to nie ciąża to odloze starania o pół roku. Zacznę po nowym roku. Może zdarze przez ten czas prawko zrobić ;)

Muszę pogadać z innymi, może na coś razem się szarpniemy ;)

Motylkowa ja urodziłam w marcu, a w czerwcu zdałam prawko ;)

reklama
Agnesis ja byłam na 70 urodzinach wujka mojego męża i od swoich wnuków dostał 70 kuponów dużego lotka :-) w drewnianej skrzyneczce, bardzo się ucieszył a potem slajd z jego życiowym dorobkiem, piękna żona, córkami itp, bardzo pomysłowe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry