reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hej. Ja oczywiście spuchnieta obolala itp ale już tylko 3 dni i będzie mój syn :) ale obolala będę dalej ;p

Anna powodzenia na genetycznych.

India dałaś rade na podłodze? Ja bym się nie podniosła[emoji14]

Życiowa parasole niech wezmą i juz :) a może macie od kogo pożyczyć taki namiot duzy?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka[emoji5] u mnie tez dzis szaro buro i mokro a w planach moj mial murowac dalej sciany domku. No ale coz z pogoda nie wygrasz. Anna daj znac po genetycznych. Ciekawe kto mieszka u Ciebie[emoji5]
Gotuje dzis galarete, moj debiut zobaczymy jak wyjdzie[emoji38]
A i w miedzy czasie czytam "mezczyzne..." i bawie sie z maluchem.
Anna a ile ma latek mlodszy? Moze ząbki? Albo tak poprostu
tez jestem strasznie ciekawa, kto tam mieszka ;-)
zabki odpadaja, bo ma juz wszystkie mleczaki- 4 latka skonczyl w lipcu. Oby nic sie nie rozwinelo...
no nic, czas na realizacje pierwszej czesci dnia [emoji6]

8599e6ydh9ss8jgy.png

Anna, a przechodzil trzydniowke??

Kulka, pod nami byly:
Spiwor
2 koce
2 cienkie koldry
:-)
Bylo spoko, tylko ciasno, bo u Radka sa komody z naszego malowanego pokoju, wiec przestrzen zagracona.

Adrianka [emoji173] 31 tc

Ja bym nie wstała , za nisko :) ale ja kulka jestem i byłam.

Viola mnie te 2 h strzelily pamiętam jak z bicza. Zresztą jak cała ciąża. Nic mi się nie dluzylo. A teraz poniedziałek i będzie koniec ciąży [emoji33] tak się boję dziewczyny , że pojęcia nie macie. Jak tylko myślę to mi się zaraz buczec chce. Wszyscy mnie pocieszaja i mówią , że to bezpieczniej , że spoko przecież szybko i nie męczę się z porodem ale ja i tak się boję jak cholera.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kuleczko, dzielna badz, bedzie dobrze. Ja Ci troche zazdroszcze, ze nie musisz rodzin SN...
A powiedz czego sie boisz wlasciwie?.cc czy nowej rzeczywistosci?

Viola, zleci Ci[emoji14]

Jezeli.ktoras z Was lubi wino to w marketach Piotr i Pawel( jesli macie u siebie) sa wina bezalkoholowe :D. Kupilam biale musujace i czerwone, pilam juz biale i pycha :-) smak jak prawdziwego wina, a alkoholu 0%

Dzien dobry dziewczyny:)

Anna trzymam kciuki za udana wizyte. Ja obstawiam dziewczynke:)

India ja lubie na podlodze spac, lubie twarde:)

Kulcia nie martw sie laska[emoji173]

[emoji173]Madzia 35 tydzień[emoji177]

reklama
Violcia, dziekuje Ci niezmiernie!!! Dr Rabiega, ze tez od razu mi to nic nie powiedzialo. No wlasnie, ona przyjmuje w Kaliszu, a ja do Kalisza mam rzut beretem, tam chodze do wiekszosci lekarzy.
Zatem choleraaa, zappisuje sie zaraz teraz. Powiem co i jak, pokaze wyniki, wyzale sie. Moze nawet wprost poprosze o skierowanie na Polna.
Dziekuje Violciu bardzo Ci z calego serca, bardzo bardzo! [emoji173][emoji177]

MalaMi, widze, ze juz czytasz xD skonczysz Mezczyzne, wez sie za Colleen , co nie, Nuska?;D

Anna, powodzenia, daj znac ;*

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry