reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzięki dziewczyny :-) ja też koniec końców chce po prostu maluszka, ale jakoś marzy mi się mała Gabrysia :-) i wyobraźcie sobie, wczoraj na Orlenie mój 7 letni synek, oglądał długopisy z imionami, znalazł Filip i potem dał mi długopis z napisem, Gabriela :-) normalnie.. Może to jakiś znak? [emoji4]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam dzis 12 dc, kluje mnie lewy jajnik, a poza tym to mam wrazenie jakby te testy staly w miejscu i ani rusz mocniejszej drugiej kreski...

Załączniki

• 1470428953208.jpg
    1470428953208.jpg
    51,2 KB · Wyświetleń: 82
Jestem kurde nigdy więcej takiego maratonu przysięgam
smilie2.gif
ledwo żyję, bo byliśmy po pracy uwaga: w ikei, carrefourze, rossmanie i biedronce:/
jutro robimy grila i zaprosiliśmy znajomych na działkę i chcieliśmy mieć z głowy zakupy.
Masakra podbrzusze mnie pobolewa od tego wszystkiego.
ale nic to - ciąża to nie choroba
icon_mrgreen.gif

właśnie ległam i karmi GranatPomarańcza sączę mhmhmmm..... polecam!
a mąż jakiś filmik nagrywa więc hmmm nie mogę zasnąć :)

Nessi to faktycznie coś wysoka masz ta temp.Nie mam pomysłu dlaczego tak moze byc.
mayllah mnie lewy jajnik zaczyna boleć już 9 dc , bo prawy owuluje bezbolesnie.Ale ten lewy jajnik zawsze czuje pare dni.Mam cykle glownie 26 dniowe, czasem 27.
Mi też jest obojętne co do płci aby tylko zajsc i urodzić zdrowe dziecko.Przed synkiem chciałam córkę ale jak długo nie zachodzilam to stwierdziłam potem ze mi wszystko jedno aby zajść.Jak zaszlam to od początku czułam ze to chłopak.W drugiej ciazy czułam dziewczynkę a myśleliśmy o chłopaku żeby synek miał kompana ale poronilam.Teraz myslimy o chłopaku bo synek wiecznie mówi ze chce braciszka.

Czarnaperła jak ja kiedyś robiłam testy to też mi jakoś średnio wychodziła interpretacja tych kresek.Tylko mnie stresowaly te testy.

Czarna perła nie poogę w testach. Dla mnie te kreski są identyczne na każdym teście. Rób dalej może w końcu ściemnieje. Zawsze jak patrzę na twój avatar to na szybo pierwsze skojarzenie to babska pierś heh

Nessi a temp ci się utrzymuje, rośnie? Wysoka tempka, pobolewające jajniki... :tak: coś się święci ;)
Mi też wypadają włosy garściami, ale zaczęło się to jeszcze przed poronieniem. Obstawiam tarczyce, tylko na badania się nie mogę wybrać, zawsze coś wypada ważniejszego

Czarna perła nie poogę w testach. Dla mnie te kreski są identyczne na każdym teście. Rób dalej może w końcu ściemnieje. Zawsze jak patrzę na twój avatar to na szybo pierwsze skojarzenie to babska pierś heh

Nessi a temp ci się utrzymuje, rośnie? Wysoka tempka, pobolewające jajniki... :tak: coś się święci ;)
Mi też wypadają włosy garściami, ale zaczęło się to jeszcze przed poronieniem. Obstawiam tarczyce, tylko na badania się nie mogę wybrać, zawsze coś wypada ważniejszego
Utrzymuje, ale nic się nie święci :) Bo my chyba przegapiliśmy owu - więc spoko :D

Ale to temp mierzona rano przed wstaniem z łóżka? Ja miałam po 37,2 z rana, a w ciągu dnia dobijaly też do 37,7 ale liczy się poranna temp.
37,7 bez wstawania :)
Widocznie taka moja uroda :)
A Ty co ostatnio zamilkła ?:)
Witam się kawowo i deszczowo :)

Ja mam dzis 12 dc, kluje mnie lewy jajnik, a poza tym to mam wrazenie jakby te testy staly w miejscu i ani rusz mocniejszej drugiej kreski...

Wg mnie 4.08 wieczorem była kreska najciemniejsza, wiec owu mogło byc wczoraj wieczorem/dzisiaj rano.
Moc kreski zależy tez od tego jak duzo wczesniej piłaś.

reklama
Utrzymuje, ale nic się nie święci :) Bo my chyba przegapiliśmy owu - więc spoko :D

37,7 bez wstawania :)
Widocznie taka moja uroda :)
A Ty co ostatnio zamilkła ?:)
Witam się kawowo i deszczowo :)

Nessi, widocznie taka gorąca dziewczyna z ciebie i juz :):):)
Ja zwykle po owu to mam 36.9, 37 max. Tez pytanie o której godz sie budzisz/mierzysz, bo od godziny tez zależy temp. No ale tak po prostu masz :)

Do góry