reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bu uuu nie uda mi się dzisiaj nigdzie zrobić tej bety :-(
Zaczynam się denerwować, ciągle mam takie pobolewania jak w trakcie miesiaczki ale napadowe, nie ciągle.
Mam nadzieje ze to dobry objaw :D
Polecę jutro po pracy jest takie jedno miejsce gdzie pobierają krew do 17..
Masakra, u mnie leniwy dzień się zapowiada coś czuje, gotuje ogórkową :-) tak mi się zachciało ze mmmmm

reklama
Bu uuu nie uda mi się dzisiaj nigdzie zrobić tej bety :-(
Zaczynam się denerwować, ciągle mam takie pobolewania jak w trakcie miesiaczki ale napadowe, nie ciągle.
Mam nadzieje ze to dobry objaw :D
Polecę jutro po pracy jest takie jedno miejsce gdzie pobierają krew do 17..
Masakra, u mnie leniwy dzień się zapowiada coś czuje, gotuje ogórkową :-) tak mi się zachciało ze mmmmm
Spokojnie, to pobolewanie jest normalne. [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Jest go w sumie mniej niż przez ostatnie 4 dni :errr: ale jest :d
Jakie macie plany na dziś ? Ja może jednak wyciągnę mojego do swierklanca na trawkę albo coś ;)
Nie chce mi się siedzieć w domu...z moim zasyfionym bratem :crazy:

Kasiu to ja jak zaszlam to normalnie mnie bolal brzuch i mialam biegunke jak na kazdy okres i zobacz leci juz 22 tydzien :)
Mnie to bieguna akurat dopada w drugi dzien okresu [emoji23] nic tylko najchetniej spedzilabym ten dzien na kibelku :D a tak z przyjemniejszych rzeczy to jako rodzinna taxowka jade z mlodszym bratem na trening, pozniej z moim K cos porobimy mam nadzieje ciekawego bo ładna pogoda a wieczorkiem wiadomo :D ciąg dalszy przyjemnej części staranek:D miłego dzionka wam życze ![emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny wczoraj bolało mnie podbrzusze i czułam takie dziwne kłucie, a na wkładce zauważyłam brazowawy śluz... Myślałam że zaraz w takim razie @ przyjdzie przedwczesnie bo termin mam na jutro a Tu nic o_O
Tak sobie wkręcam że to może było zagniezdzenie zarodka Ale to raczej nie możliwe żeby to mu tyle czasu zajęło?? Ginekolog kazała się przytulać 29 i 31 lipca Ale przytulalismy się też 2 sierpnia, 3 sierpnia byłam na kontroli u gin która mi powiedziała że już jest po owulacji i przypisala luteine. Może tego 2 sierpnia zaskoczyłam? Ale to i tak sporo czasu minęło...
Sylvvia mysle ze to mogla byc implantacja. Jesli miesiaczka nie przyjdzie to zrob test. A inne nietypowe objawy?

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie to bieguna akurat dopada w drugi dzien okresu
emoji23.png
nic tylko najchetniej spedzilabym ten dzien na kibelku :D a tak z przyjemniejszych rzeczy to jako rodzinna taxowka jade z mlodszym bratem na trening, pozniej z moim K cos porobimy mam nadzieje ciekawego bo ładna pogoda a wieczorkiem wiadomo :D ciąg dalszy przyjemnej części staranek:D miłego dzionka wam życze !
emoji14.png

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
no u mnie biegunka to byl zawsze zwiastun @, milych staranek :)

reklama
Sylvvia mysle ze to mogla byc implantacja. Jesli miesiaczka nie przyjdzie to zrob test. A inne nietypowe objawy?
Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom
Silne bóle podbrzusza jak na @ które same za chwilę przechodzą(co chwilę biegam do wc bo mam wrażenie że @ przyszła a Tu nic tylko sporo białego śluzu) spuchniete piekące i bolace piersi, w piątek odstawiłam luteine po ujemnej becie może to przez to?

Do góry