reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Widziałam właśnie w Tesco testy ciążowe za 4.49 jestem w szoku pamiętam że kiedyś kosztowały koło 10 taniocha[emoji5]
Ja wczoraj trafiłam na jakieś wredne babka w aptece calodobowej i wcisnela mi test za dyche...zrobiłam go po kryjomu prze moim bo już się na mnie drze ze ciągle tylko te testy kupuje :D
Jakiejś badziewnej firmy, ale nie klocil am z się już. Wczoraj w ogóle miałam pecha wszędzie próbowali mnie oszukać na kasę.
Grrrrr:crazy:
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam was kobietki. Ja juz po wizycie u ginekologa. Zostałam tak przebadana ze aż w szoku jestem,nawet badanie piersi miałam. Ogolnie ze mna jest wszystko wpozadku. Trafiłam na tak fajnego lekarza ze od A do Z wszystko wytłumaczył. Pobrali mi krew na badanie progesteronu jutro bede dzwonić o wyniki. I oczywiście jeśli miesiaczka przyjdzie a 11,12 albo 13 dc wypadnie na wtorek środę to mam jechac na monitoring.aż jestem zdziwiona ze tu taka obsługa . Niestety ten lekarz przyjmuje tylko we wtorki i środy. A jeśli miesiaczka się nie zjawi to po 2 dniach mam jechac do nich zrobić beta HCG i po 2-3 dniach powtórka. Zobaczymy co to bedzie dalej,ale cieszę się że wszystko jest wpozadku . Jutro jescze tylko wyniki i juz będę wiedziała wszystko. Myślę że to raczej sprawka mojej głowy.

1 cykl starań, wiek 27 lat, imię Luiza, a termin miesiączk to nie wiem kiedy, bo jeszcze czekam na okres po zabiegu.

reklama
Do góry