Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
RozumiemA no chyba, ze takwolalam napisac bo czasem czlowiek zrobi jakas glupote a potem za to ponosi niefajne konsekwencje (znane z autopsji
).
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No 11lat to już wolałabym uniknąćMiędzy mną a moimi braćmi jest 11 lat różnicy. Na początku kiepsko to wszystko wyglądało, ale teraz super się dogadujemy![]()
Ja mam syna prawie 9 lat i córkę 5 lat. Więcej niechciala mieć, jak ktoś mówił o jeszcze jednym to stanowczo mowiłam ze juz nigdy. Az tu prósze wzielo mnie na trzecie. Męża prosić nie musiałam powiedziałam ze chcem jeszcze jedno,porozmawialam czy damy rade psychicznie i fizycznie. I decyzja zapadła w marcu. Staramy się o trzecie. Trochę będzie ciężko ale dam rade.No mam syna 8lat i córkę 7lat. My zawsze chcieliśmy mieć trójkę dzieci ale ja się nie zgadzałam na trzecie bo rzuciłam się w wir pracy. Nasza sytuacja zrobiła się stabilna no i postanowiłam że albo teraz albo nigdy. Duża różnica wieku u rodzeństwa ma swoje plusy i minusy a chcę mieć jeszcze jedno dziecko wiem że na mnie czeka tylko w czasie się przesunęło![]()
No 11lat to już wolałabym uniknąć![]()
Między mną a moimi braćmi jest 11 lat różnicy. Na początku kiepsko to wszystko wyglądało, ale teraz super się dogadujemy![]()
No 11lat to już wolałabym uniknąć![]()