reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wczoraj kupiłam ten specyfik, mam nadzieję, ze mi pomoże choć trochę opanować wypadanie włosów.

Tez mam w brzuchu małą petardę :)
Męczę się już samym dojściem na przystanek i zawsze wszyscy się śmiali, ze ja nie chodzę tylko biegam, a teraz tak mi dziwnie bo chodzę jak żółw
Martka daj znac czy lepiej po tym. I gdzie to kupilas??

reklama
U mnie zmęczenie się skończyło. Mam takiego powera, że przez dwa tygodnie urlopu codziennie biegałam 3-4 km. Po urlopie wróciłam na rower. Dziś zrobiłam 12 km.
Za dużo mi się przytyło i muszę zatrzymać tycie. W 21 tygodniu mam 6 kg na plusie. A jak u Was?
Ja jestem wiecznie głodna.

U mnie zmęczenie się skończyło. Mam takiego powera, że przez dwa tygodnie urlopu codziennie biegałam 3-4 km. Po urlopie wróciłam na rower. Dziś zrobiłam 12 km.
Za dużo mi się przytyło i muszę zatrzymać tycie. W 21 tygodniu mam 6 kg na plusie. A jak u Was?
Mozna biegac? Jeszcze dystans 12 km?
Odwazna jestes Kasia basia[emoji6]
No ale ja znam dziewczyny co do konca chodzily na aerobik i cwiczyly po 4 godziny dziennie.
Ja naleze do tych strachliwych. Boje sie nawet isc na rower.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

wow !!!!!!
Kochana nie wolno w ciąży jeździć rowerem :errr::errr::errr:

Dlaczego nie można na rowerze? Pytałam gina. Można, jedynie ostrożnie, żeby wypadku nie mieć.
Pytałam też o bieganie. Skoro biegałam wcześniej, nie jest to szok dla organizmu. U mnie to raczej marszobieg teraz jest, ale pierwszy trymestr był koszmarem jak nic nie robiłam.

Kasia-basia mi lekarz jak rozmawialismy o aktywnosci to zezwolil na spacery i basen, kategorycznie zabronil roweru, czemu to sie nie pytalam, bo w zasadzie i tak malo jezdzilam. Ale to juz kolejny lekarz ktory powiedzial mi o tym rowerze.

A ja przytylalam 7,5 kg :)

reklama
Hej dziewczyny :) ja dzisiaj byłam na szkoleniu z psem a raczej mój m bo ja siedziałam na ławce a potem zakupy szybkie. M się właśnie pakuje bo jutro jedzie do finlandii na 2 tygodnie ponad :( znowu zostane sama ale będzie na wózek przynajmniej. Co do sportu w ciąży jeżeli ktoś jeździł wcześniej i biegał nie ma ku temu przeciwskazan ale ja też ćwiczyłam biegała z psem itd i jednak wolę zrezygnowac z tego bo może być różnie a po co sobie potem w brodę pluc.
Co do maseczek to przed ciążą używałam wcierki do włosów jantar ale w czasie ciąży nie używam nic do włosów prócz szamponu. Maska do włosów wax tez jest podobno dobra ale nie jestem systematyczna a podobno ludzie pp chemii jej używają. Jutro m wylatuje nie będzie go na 3d :( muszy nagrać a wyjazd wypadł mu w ten piątek. Jakoś wytrzymam ...

Do góry