• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej dziewczyny mam pytanie do was czy może któraś z was ma do sprzedania lutinus 100, chętnie odkupie, niestety źle obliczylam na wizycie ilość i do kolejnej zabraknie mi 14 tabletek, pomyślałam że może którejś z was zostało...
A nie mozesz zadzwonic do gina, albo kliniki i poprosic o wypisanie recepty? Zawsze wypisza i zostawiaja w rejestracji. Nic nie placisz za to.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Nikaaa witamy na świecie! !!! :* :)
Madzionga wytrzymaj jeszcze :* kciuki i buziaczki :*
TeQuila kciuki za bobasa

Sierpień

22: pisanka89 - usg 3/4 d
25: Ewelin86- wizyta u gin prowadzącego ciążę
25: Kasia_Basia - połówkowe
25: Kajka*89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27: TeQuila-badania prenatalne 2 trymestru
29: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

WRZESIEŃ
1: Hess - wizyta kontrolna u gin prowadzącego ciążę
6: fiolek81 - wizyta kontrolna u gin prowadzącego ciążę
13: MartiniM - usg lll trymestru <3
19: pisanka89- wizyta kontrolna u gin prowadzącego ciążę
20 : fiolek81 - badania prenatalne ll trymestru

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3
8.09.2016 - Hess : chłopiec
21.10.2016 - madzionga : chłopiec & dziewczynka
13.11.2016 - MartiniM : chłopiec
17.11.2016- agatek28 : chłopiec (cc)
19.12.2016 - martka83 : dziewczynka

24.12.2016 - kasia_basia : dziewczynka
24.12.2016 - Strawbelka : chłopiec
26.12.2016 - ewelin86 : chłopiec

27.12.2016- pisanka89 : dziewczynka & dziewczynka

07.01.2017- TeQuila : chłopiec
03.02.2017 - Fiolek81 : ?
22.02.2017 - mavi : dziewczynka
23.02.2017 - Kajka*89 : ?

Wszystko zajęte

Dziewczyny co taka cisza?

TeQuila jeszcze na wczasach czy jyz w domu?

Agatek jak tam brzuch? Mam nadzieje, ze juz nie boli

Wszystkozajete gdzie się podziewasz, mam nadzieję że wszystko ok

Martka a Ty gdzie? :)

No to teraz na mnie przyszła pora żeby pojechać nad morze :) jeszcze 5 dni j w drogę :) wracam i ostatnie wesele w tym roku :) i później lenie się dalej jak do tej pory :)

Dziewczyny co taka cisza?

TeQuila jeszcze na wczasach czy jyz w domu?

Agatek jak tam brzuch? Mam nadzieje, ze juz nie boli

Wszystkozajete gdzie się podziewasz, mam nadzieję że wszystko ok

Martka a Ty gdzie? :)

No to teraz na mnie przyszła pora żeby pojechać nad morze :) jeszcze 5 dni j w drogę :) wracam i ostatnie wesele w tym roku :) i później lenie się dalej jak do tej pory :)
Ja zaczytana :) koleżanka pożyczyła mi ksiazki z serii after, cos jak Grey chociaz dla mnie jednak zbyt dziecinne... Ale chcę przeczytać, zeby szybko oddać:)
Dziewczyny czy wy tez codziennie po przebudzeniu zastanawiacie się czy ciąża to nie byl tylko sen? To moja pierwsza myśl rano i sprawdzam, czy jest brzuch :)

Ja zaczytana :) koleżanka pożyczyła mi ksiazki z serii after, cos jak Grey chociaz dla mnie jednak zbyt dziecinne... Ale chcę przeczytać, zeby szybko oddać:)
Dziewczyny czy wy tez codziennie po przebudzeniu zastanawiacie się czy ciąża to nie byl tylko sen? To moja pierwsza myśl rano i sprawdzam, czy jest brzuch :)
Hehe no to musiały Cię wciągnąć książki :)
Ja zawsze rano patrze w lustro jak idę się załatwić i spoglądam na brzuch :)
U mnie znów jak tylko wstanę to i Mały wstaje i tak do godziny szaleje :)

Dziewczyny hej hej :)

Ja wlasnie leze i odpoczywam przed obiadem. Brzuszek mnie jeszcze pobolewa ale wtedy biore nospe, magnez, duzo poleguje i jest lepiej. Ja to nie mam wrazenia, ze ciaza to sen, bo moj dziec tak mnie kopie, ze nie moge o tym zapomniec nawet na sekunde ;) rosnie we mnie dziecko petarda. Czasami mam wrazenie ze skore przebije. A wieczorami to juz wogole, taki lobuziak. Zreszto moj maly prawie non stop sie wierci czy leze, czy siedze czy stoję...
A macie tak, ze sie mega szybko meczycie?? Dla mnie pojsc i wrocic ze sklepu to wyzwanie... :/ ale moze dlatego, ze duzo leze hmmm?

Tak mi sie zamarzylo wlosy obciac baaardzo króciutko :) bo strasznie mi sie lamia, ja wiecznie je prostuje to mam za swoje... :/ macie jakies patenty/kosmetyki ktore u Was super sie sprawdzaja na wlosach??

reklama
Wczoraj kupiłam ten specyfik, mam nadzieję, ze mi pomoże choć trochę opanować wypadanie włosów.

Tez mam w brzuchu małą petardę :)
Męczę się już samym dojściem na przystanek i zawsze wszyscy się śmiali, ze ja nie chodzę tylko biegam, a teraz tak mi dziwnie bo chodzę jak żółw

Załączniki

• WP_20160821_169.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    WP_20160821_169.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    55,2 KB · Wyświetleń: 91

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry