Luxuorius
Moderatorka
mnie wyslala juz w 14 tygodniu szokMi wczoraj dr powiedziała,że pierwszy dzien w jaki mogę iść na glukozę to 24t1d i absolutnie nie wcześniej.
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mnie wyslala juz w 14 tygodniu szokMi wczoraj dr powiedziała,że pierwszy dzien w jaki mogę iść na glukozę to 24t1d i absolutnie nie wcześniej.
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam się i ja, chociaż raczej nie będę się przez kilka najbliższych dni udzielać... Wczoraj otrzymaliśmy z mężem straszną wiadomość o śmierci naszego kolegi, przez co jakoś nie mogę dojść do siebie. Facet młody (27 lat), zawsze uśmiechnięty, towarzyski, a nikomu nie dał nigdy odczuć, że w ogóle mu przez myśl przechodzi odebranie sobie życia. Nie potrafię tego przeżyć. Jutro jedziemy do rodziny, może w sobotę odbędzie się już pogrzeb. Ogólnie potrzebuję towarzystwa, jakiejś odskoczni od złych myśli, zwłaszcza teraz. W nocy spać nie mogłam, wstałam dość wcześnie i chyba się zaraz za sprzątanie wezmę, żeby mieć tylko jakieś zajęcie.
Nie nadrobiłam zaległych stron, ale coś o glukozie wyczytałam mimochodem, więc jeśli któraś dzisiaj przechodzi przez te badania, to trzymam kciuki.
mnie wyslala juz w 14 tygodniu szok
Bardzo mi przykro.Witam się i ja, chociaż raczej nie będę się przez kilka najbliższych dni udzielać... Wczoraj otrzymaliśmy z mężem straszną wiadomość o śmierci naszego kolegi, przez co jakoś nie mogę dojść do siebie. Facet młody (27 lat), zawsze uśmiechnięty, towarzyski, a nikomu nie dał nigdy odczuć, że w ogóle mu przez myśl przechodzi odebranie sobie życia. Nie potrafię tego przeżyć. Jutro jedziemy do rodziny, może w sobotę odbędzie się już pogrzeb. Ogólnie potrzebuję towarzystwa, jakiejś odskoczni od złych myśli, zwłaszcza teraz. W nocy spać nie mogłam, wstałam dość wcześnie i chyba się zaraz za sprzątanie wezmę, żeby mieć tylko jakieś zajęcie.
Nie nadrobiłam zaległych stron, ale coś o glukozie wyczytałam mimochodem, więc jeśli któraś dzisiaj przechodzi przez te badania, to trzymam kciuki.
BozeRozumiem co przezywasz, w tym tygodniu zginał bardzo dobry kolega mojego męża... Co najgorsze jego żona ma na za 2 tygodnie termin porodu, wiec dokładnie mogę sobie zobrazować co przezywa...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dokladnie, u mnie sie ona sugerowala moja nadwagaMój lekarz tez mnie wcześniej troche wysłał. Tak naprawdę im wcześniej sie w razie czego wykryje tym lepiej.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom