reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Jak wy to robicie dziewczyny, ja w pracy rano nie daje rady bez kawy, a inka to jak napój. Jestem niskocisnieniowcem, lepiej do mnie z rana nic nie mówić.
Nikt mi nie odpisał, ale zapytam Was jeszcze raz ile po laparoskopii trzeba odczekać z podejściem do in vitro.?
Ja 3 mies. Czekałam tylko nie wiem czy to była dobra decyzja usunęli mi jajowod ( wodniak ) i torbiele endo z prawego .
Jajnik przy 2 stymulacjiach spał nie reagowal tak sobie dynda tylko. .....
AHM spadło bardzo. .....
Mi ciśnienie potrafi czasem pokazać 90 / 60 .... ale czy z kawą czy bez. .... kazali pomidora z solą zjeść jak mam niskie :D:o:D

reklama
Jak wy to robicie dziewczyny, ja w pracy rano nie daje rady bez kawy, a inka to jak napój. Jestem niskocisnieniowcem, lepiej do mnie z rana nic nie mówić.
Nikt mi nie odpisał, ale zapytam Was jeszcze raz ile po laparoskopii trzeba odczekać z podejściem do in vitro.?
Nie mam pojecia mysle ze 2 cykle wystarcza ale moze ktos madrzrjszy sie wypowie. Mi tak powiedzial lekarz po laparo ale wtedy staralam sie naturalnie
Ja nie zrezygnowalam z kawy po 1 in vitro fakt ograniczylam z 3-4 do 1 rano poprostu organizm sie przyzwyczail i sie nie domaga
Tez jestem niskocisnieniowcem wiec bez kawy rano ani rusz :)

Matko to wszystko znowu się przeciągnie w czasie ale jak mus to mus.
A czy długo dochodzilas do siebie po laparo?
I czy w ogóle była Ci potrzebna, bo coś usuwalas?

Ojjj... mam macice dwurozna a do tego byla przegroda. Usuneli mi ja. Bez tego bym pewnie ciazy nie donosila bo miejsca nie bylo. U mnie to byla taka operacja w sumie. Na stole bylam z 1.5godz. Po tym szwy troche ciagnely, mialam zwolnienie 2tyg ale po tygodniu juz bylo ok.

Potem mialam histeroskopie na usuniecie zrostow po cc i smigalam juz tego samego dnia.

Tutaj chodzisz do rodzinnego i on cie bada na początku a później wysyła dalej jak jest podstawa do tego. Tego mam od 1.09 i on ma 31 lat właśnie sprawdziłam więc pewnie boi się że może mieć nieprzyjemności bo tutaj praca to nie choroba i koleżance lekarz zalecił treningi i ćwiczenia na siłowni jak poszła że źle się czuję bo w ciąży jest. Boję się trafić na kolejnego palanta może trzeba do starego wygi iść jakiegoś, tak bardzo się boję.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Szukaj puki masz zwolnienie moseszna 1 wizycie popytac o zwolnienie jak nie wystawi to szukaj dalej w koncu sie taki znajdzie co da bez problemu

Ja 3 mies. Czekałam tylko nie wiem czy to była dobra decyzja usunęli mi jajowod ( wodniak ) i torbiele endo z prawego .
Jajnik przy 2 stymulacjiach spał nie reagowal tak sobie dynda tylko. .....
AHM spadło bardzo. .....
Mi ciśnienie potrafi czasem pokazać 90 / 60 .... ale czy z kawą czy bez. .... kazali pomidora z solą zjeść jak mam niskie :D:o:D
Hehe to chyba wole kawcie zamiast soli :)

Szukaj puki masz zwolnienie moseszna 1 wizycie popytac o zwolnienie jak nie wystawi to szukaj dalej w koncu sie taki znajdzie co da bez problemu
U niej to chyba działa jak i u mnie i tylko jej rodzinny może dać zwolnienie .rodzinnego może zmienić ale to też trochę zachodu.
Z tego co zosienka pisze to chyba ma podobnie .
U mnie 20 czy 30 tydzień jest podstawa do zwolnienia w ciąży :)

reklama
Do góry