reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny...
U mnie ten cykl jest spisany na straty...
Przez dni płodne przytulalam się z mężem raz bo on nie miał nastroju na więcej razy.... Ale mnie wkurzył!!!! Biegam po ginekologach, robię testy owu, mierze temp, wszystko zapisuję żebyśmy wiedzieli kiedy mamy największe szanse a ten do mnie że on nie ma nastroju... Płakać mi się chce...

reklama
Dokladnie,nie zdaje sobie sprawy jakie to wszystko jest "ciezkie"
Jakby faceci mieli robic to,co my robimy w cyklach to po 2 dniach juz by odmowili sobie wszystkiego

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Megan, jak tam?? Zrobiłaś dzisiaj test? @ brak?
Aleksandrax, a jak u ciebie??
Okresu brak, test negatywny, jadę na bete.
Cześć dziewczyny...
Przez dni płodne przytulalam się z mężem raz bo on nie miał nastroju na więcej razy.... Ale mnie wkurzył!!!! Biegam po ginekologach, robię testy owu, mierze temp, wszystko zapisuję żebyśmy wiedzieli kiedy mamy największe szanse a ten do mnie że on nie ma nastroju... Płakać mi się chce...
Nie dziwię Ci się, my się meczymy pilnujemy diety, badan, znosimy bóle, mdłości, ciężar, poród, połóg, a oni mają jedno zadanie! I smią powiedzieć że im się nie chce :/

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny...
Niestety faceci tego nie rozumieją. A może akurat ten jeden raz wystarczy

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

No narazie nie ma. Choć rano mnie coś tam kuło na dole i myślałam że będzie lada moment.
Właśnie przeczytałam w necie historie ze dziewczynom czasem tydzień albo dwa po terminie @ wychodziły pozytywne. Więc bądź tu mądry.

Alexandrax Ty dzisiaj testowałaś
Okresu brak, test negatywny, jadę na bete.

Nie dziwię Ci się, my się meczymy pilnujemy diety, badan, znosimy bóle, mdłości, ciężar, poród, połóg, a oni mają jedno zadanie! I smią powiedzieć że im się nie chce :/

Trzymam kciuki i daj szybko znać :)

Cześć dziewczyny...
Wiem co czujesz. Myślę że wiele z nas miało takie momenty. Ja kiedyś usłyszałam że seks ma też sprawiać przyjemność a nie być robiony z zegarkiem w ręku. Odpowiedziałam krótko " zrób to skutecznie a będziesz miał nawet 9 miesięcy spokój "[emoji6] ale fakt ich podejście do tematu czasem jest takie że ręce opadają

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

W ramach eksperymentu "test owu a ciąża" wrzucam mój dzisiejszy test owu . Minęły 4 dni od terminu @. Druga kreska pociemniała i jest już dużo mocniejsza od kontrolnej.

20160903_102215.jpg

Załączniki

• 20160903_102215.jpg
    20160903_102215.jpg
    1 010,6 KB · Wyświetleń: 131
W ramach eksperymentu "test owu a ciąża" wrzucam mój dzisiejszy test owu . Minęły 4 dni od terminu @. Druga kreska pociemniała i jest już dużo mocniejsza od kontrolnej.

Zobacz załącznik 771097
O proszę ciekawy eksperyment. Jak testy ciążowe nie wyjdą to może być to jakaś alternatywa [emoji6]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sylvia pocieszę Cię ze rok temu zaszlam przy jednym numerku w cyklu.Numerek był 12 dc przy 28 dniowym cyklu (tylko niestety poronilam).A do plodnych nie na leze.O pierwsza ciaze staralam sie prawie 1,5 roku.A o tą teraz kończę 8 cykl.Może akurat się uda.Wiem ze Ci przykro bo też kiedyś taki cykl mi się trafił.Faceci tego nie rozumieją I nie doceniają naszych starań.
Bertha jak u Ciebie?zblizamy się do naszych terminów.Ja zaczynam czuć się okresowo_Objawów ciazowych brak, powatpiewam ze mogło się udać.Szkoda będzie bo ten cykl był mega obstawiony i tracę ochotę i siły do staran.Nawet bzykac mi się nie chce.Jakoś taki odrzut mam więc niewiem jak następne staranka będą wyglądać.

Do góry