reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Oo witaj Aniuu stesknilysmy się tu za Tobą nie ma co;)

Najlepiej właśnie sprawdź na kalendarzyku jak to jest ;) i życzę Ci z całego serca aby wszytko poszło po Twojej myśli kochana;)

[emoji173]Filipek, 38 tydzień[emoji173]

reklama
Zamowilam lozeczko. Takie zwykle jak te co mi sie w ikei podobalo, 134 zl z przesylka. Jeszcze materac musze kupic.

Pozmieniali ceny w ikei,bo jeden materac, ktory 2 dni temu kosztowal 200.zl teraz kosztuje 120

Adrianka [emoji173] 35 tc
TP 12.10

Materac? Jeszcze nie wiem.... :-) przejedziemy sie w czwartek do ikei to wymacam te materace sobie :-)

Adrianka [emoji173] 35 tc
TP 12.10

Anka_32 ostatnio myślałam co u Ciebie ;) Kochana oby było tak jak chcesz, może faktycznie jakąś malutką fasoleczka zamieszkała u Ciebie w brzuszku ;)
No i zaglądaj do nas częściej ;)

U nas pogoda wreszcie się zmieniła i deszcz zaczął padać. Przed chwilą jechałam po mojego (nie pamiętam czy wam pisałam ale do lasu na 2 dni poszedł z kolegą ;p) i już na wstępie wyciągałam mu 5 kleszczy ;/

A teraz sobie dogadzamy biała herbatka cytrynowa, babka piaskowa i kokosankami ;)

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

India Mój chłop lubi takie akcje w stylu idę do lasu na 2 dni, biorę tylko duży plecak, oczywiście jakieś tam sprzęty typu mały namiot itp żeby przetrwać, kilka konserw i np w weekend przejść ileś tam kilometrów przez las, rozbić obóz, przenocować i na następny dzień powrót do domu ;)

Kulcia no mój już od jakiegoś czasu mówi że jak urodze i Młody podrośnie to będzie go brał na takie wyprawy ;) ostatnio właśnie chciał jechać do Karpacza żeby po górach pochodzić i też np 2 dni w terenie ale póki co zwiedza okoliczne lasy ;) kiedyś sama do niego dołączę ;)

reklama
Może kiedyś się razem we czworo wybierzemy :) u nas lasów pełno. Ciekawe są w okolicach mojego męża domu rodzinnego. Jakieś stare huty szkła itp

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry