reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dla mnie w ciąży również alkohol nie istnieje. Ale w pierszej ciąży pamietam ze zanim się dowiedzialamze jestem w ciąży wypilam piwo później całą ciaze o tym myślałam i się bałam, ale natura wszystko przewidziała i w pierwszych tygodniach ciąży nie zaszkodzimy takimi ilosciami bo zarodek żywi się cialkiem żółtym a nie tym co spożywamy więc Korek spokojnie nie zaszkodzilas.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, natura to sprytnie wymyśliła :) niech jeszcze natura da nam się rozmnażać bezstresowo i będzie full opcja :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój mąż zaprosił moją mamusie na tydzień do nas... Bez pytania mnie o zdanie!!! Zaczynamy urlop i myślałam że spędzimy go we dwoje, że może w końcu ze sobą porozmawiamy bo będzie na to czas a tu dupa, teściową sobie zaprosil... No nie wierzę xD a przecież nie powiem mojej mamie że nie chce żeby przyjechała bo się obrazi... Mąż myślał że mamusia na dwa, trzy dni przyjedzie a Tu oznajmiła ze na tydzień ;D i teraz będzie miał zero sexu :p

Skaz go za to!!! Nici z sexu hahaa
Najpierw go sprowokuj a potem daj mu popalic [emoji23][emoji1]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
147307121887377425493.jpg No kochane wczoraj test owulacyjny o godz 12 był negatyw a dzisiaj proszę piękny pozytyw. Więc działamy dzisiaj jutro i w środę myślicie że starczy ?

Załączniki

• 147307121887377425493.jpg
    147307121887377425493.jpg
    558,8 KB · Wyświetleń: 118
Do góry