reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Anula ! Gratulacje ! Tym razem napewno sie uda zobaczysz ! Patrz jak u mnie po poronieniu sie udało ze teraz to juz nie chce wyjsć po terminie [emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

reklama
Wiktoria hehe no wiesz, zobaczymy jak to będzie jutro. Dzis nie wiedział w sumie co go czeka... Na ile godzin zostanie itp. Jeszcze trochę i pojadę po niego.

Ja w przedszkolu to ryczałam jeszcze w 5-latkach ;)

Ania to tak na spokojnie- co teraz?? Ja widzisz sytuacje?? W ogóle się nie spodziewaliście ze może byc taka "wpadka"??

Ola :( uparta Milenka- dobrze jej u Ciebie. Kawal kobietki z niej będzie :D

reklama
Do góry