reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Coz... Nie da sie ukryc ze nastawienie jest lepsze z tytulu biegajacego juz po domu szkraba.
I tak moja przygoda z ivf jest bardzo pozytywna - pierwsze podejscie i 4 blastocysty. Co prawda transfer odroczony od razu o 3 miesiace ale potem zaraz pierwszy sie udal...
Teraz wracamy po rodzenstwo:)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Super z takimi perspektywami i szkrabem w domu na pewno jest latwiej bo nie ma juz tego cianienia kiedy ja kiedy mi sie uda :)

Trzymamy kciuki za bete na wysokosci oraz piekne widoki na usg :)
✊✊✊✊nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :*

Wrzesien mamy to kobietki to bedzie nasza jesien :biggrin2::tak: owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia.
Niech wrzesien bedzie jeszcze bardziej szczesliwszy niz lipiec i sierpien razem wziete :):tak::tak:
Wakacje zakonczone z mega pozytywni wiadomosciami o kolejnych ciazach niech to dalej trwa :tak::tak::tak:
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :)
Worek dobrych wiadomosci pękł bety rosna w górę sa kolejne ciążę czekamy na reszte :):*:wink::yes:
  • Trzymamy kciuki za szyjke pisanki zeby sie nie skracala
  • Kciuki za blizniaki madziagi zeby szybko mogly zdrowiutkie wyjsc z rodzicami do domku
  • Trzymamy kciuki za synka agatek28 oby szybciutko nabieral sil

Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie dzialo tej jesieni :)

7:ema51- betowanie 2
7:lile - usg serduszkowe
7:buterfly- betowanie 2

8:katherina - betowanie 3
9:milagros wizytya kontrolna przed transferem
9: Ewunka - wizyta kontrolna w trakcie stymulacji
9: malutkikaczorek - wizyta kontrolna przed crio
9:milagros - wizyta kontrolna przed crio
9:Hooope86: wizyta kontrolna w trakcie stymulacji
9:rybka14-wizyta u gin prowadzacej ciążę
12:shaggy - rozpoczecie stymulacji
13:nieagatka - badanie prenatalne
14:milagros - transfer
16:kilosierra- betowanie
16:buterfly - wizyta pecherzykow- serduszkowa
19:rybka14- wizyta kontrolna u gin prowadzacej ciążę
19: katherina - usg serduszkowe
19: zosia87- usg serduszkowe
21:husan- badania prenatalne
26:rybka14 badania prenatalne
gosia321- rozpoczecie stymulacji
Falka- rozpoczecue stymulacji
BeataWarszawa - rozpoczecie stymulacji
Natalia89- rozpoczecie stymulacji
Jaskolcia -histeroskopia
Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac :)
;) :D8-)
♡♡♡♡♡[/QUOTE][/QUOTE]

Hess to juz ?! Ale zleciało ....

Dziewczyny powiedzcie mi jak wyglada podejscie do crio ? Ile od pierwszej wizyty do transferu i co sie bierze na przygotowanie ? Nie mam pojecia ...

reklama
Hess to juz ?! Ale zleciało ....

Dziewczyny powiedzcie mi jak wyglada podejscie do crio ? Ile od pierwszej wizyty do transferu i co sie bierze na przygotowanie ? Nie mam pojecia ...
Ja w 2dc zaczelam brac estrofem 3x1 dopochwowo...chodzi sie na podglad endometrium...jak moje osiagnelo wartość 15 to dowiedzialam sie ze za tydz bede miala podana 5 dniowa blastke. Transfer byl szczesliwy...

Do góry