reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Anna nawet przed pionizacja? czy miałaś narkoze pełną przy cc?

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
pelna narkoza o 16, potem dwie godz na sali pooperacyjnej i po 18 mialam syna przy sobie caly czas.
pionizacja polegala na tym,ze na drugi dzien M przyszedl i pomagal mi (rano) usiasc na lozku,a po poludniu stawiac pierwsze kroki

8599e6ydh9ss8jgy.png

reklama
Anna a ponoć po narkozie można wstawać po 4godzinach już. moja siostra tak miała. no i od razu mogła sobie wyżej pod plecami dać poduszki i w ogóle :)

wszędzie inaczej jest po prostu i nie ma jednego dobrego schematu :)

OlaMagda a co tam u ciebie? bo nic nie piszesz? :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa - No nic kochana , nic nowego , siedzę w domu juz jak na szpilkach , juz chce zeby było jutro ! Licze ze rozwarcie bedzie na 3-4p ,w środę na 2 było , bo wtedy mogą mi odrazu dac ZZO ,dawać na wywołanie , i rodzimy :-)
KasiaMarysia - juz masz to za sobą ! Jestes dzielna , wiesz ile zostaniesz w szpitalu ?

Co to jest pionizacja ?

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016
41tc

Życiowa u mnie np mala dopiero w nocy zrobila smółke. Ale to pielegniarka przychodzi i sie zajmuje dzieckiem.

Padam ze zmeczenia, a ona ciagle spi, chce ja nakarmic ale nie wiem jak ja obudzic.

[emoji173]Madzia om 39 tydzień[emoji177]

Życiowa - No nic kochana , nic nowego , siedzę w domu juz jak na szpilkach , juz chce zeby było jutro ! Licze ze rozwarcie bedzie na 3-4p ,w środę na 2 było , bo wtedy mogą mi odrazu dac ZZO ,dawać na wywołanie , i rodzimy :-)
KasiaMarysia - juz masz to za sobą ! Jestes dzielna , wiesz ile zostaniesz w szpitalu ?

Co to jest pionizacja ?

Termin porodu 5/09/2016
41tc
Jejku obys nie przechodzila tego co ja...:(

Zostaniemy tydzien,

[emoji173]Madzia om 39 tydzień[emoji177]

reklama
KasiaMarysiu- Ja napewno nie , bo tu odrazu ci dają ZZO to samo znieczulenie co przy cesarce :-)
Ale uwierz mi wiem co przeszłaś bo przy moim pierwszym dziecku strasznie cierpiałam na własne życzenie nie chciałam ZZO i urodziłam SN . Tyle ze w dwie i poł godziny .

Termin porodu 5/09/2016
41tc

Do góry