reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Takie zmniejszenie raczej nic ci nie da bo dalej przez 6 dni bedziesz brala za wysoka dawke. Mi moja endo powiedziala ze dobrze zmniejszylam dawki samodzielmie tylko szkoda ze wlasnie przeoczylam po 2 tygodniach zrobienie wyniku na 50 wowczas nie musialabym zbijac 2.6 do 1.2
U mnie ft4 tez bylo sporo podwyzszone
Jesli na 75 spadlo ci do 0.170 to znaczy ze jest to dla ciebie za duza dawka
Zaryzykuj i sproboj z 50 przez 2 tygodnie zrob wynik i zobaczysz
Też uważam, że takie zmniejszenie nic nie pomoże i raczej nie skorzystam z rad tego lekarza. Po ponad 3 latach leczenie znam już trochę swój organizm i taka obniżka nic mi nie da, a jak lekarz leczy tarczycę i dobiera dawkowanie leku tylko na podstawie wyniku tsh to włącza mi się lampka w głowie, zwłaszcza, że mam już porównanie do innych endo.

Może za intensywnie myślałam o tym że jak od jakiegos czasu czułam ciągle coś w brzuchu tak cicho się zrobiło że nie wiem czy coś tam dalej się dzieje czy nic i mam teraz [emoji37]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Zosiu... Mam nadzieje ze sie nie rozwija... I że wszystko ok. Ale w razie co nie czekaj tylko na ip jedz...
Trzymam kciuki zeby dobrze wszystko było [emoji5]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, czy któraś z Was zamieniła na własną rękę lutinus na luteinę? Przecież cena lutinusa to jakaś zbrodnia, a w aptece powiedziano, że skład jest dokładnie taki sam...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, czy któraś z Was zamieniła na własną rękę lutinus na luteinę? Przecież cena lutinusa to jakaś zbrodnia, a w aptece powiedziano, że skład jest dokładnie taki sam...

Mi zostało jedno opakowanie luteina po pierwszym transferze a teraz miałam i mam luteine 100 i moja lekarka powiedziała ze mogę naprzemiennie wykorzystać bo szkoda wyrzucić a to to samo ja bym zmieniła po co płacić takie kwoty za to samo ale to moje zdanie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Powodzenia na wizytach, dziewczyny!
Ewcia, trzymam kciuki za Twoje jajka :)
Zosia, jak tam u Ciebie? Uspokoiło się?
Mnie po wczorajszym czytaniu forum dopadła panika. Jak tak dalej pójdzie, to zwariuję do następnego piątku :( Zdecydowanie nie służy mi czytanie tych historii. Wieczorem oprócz tego, że byłam rozdrażniona, to mogłam prawie na zawołanie ryczeć.
Wczoraj byłam u bratowej, pokazywała mi wszystkie USG, kartę ciąży, wszystkie badania. Jest w 36tc i ani razu nie miała zbadanego progesteronu ani bety. O ciąży biochemicznej nic nie wie, a ja umieram z niepokoju o wynik dzisiejszej bety. Oszaleć można ze stresu :(

Do góry