reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja jutro jade do gina w przychodni po duphaston bo moja ginka sie nie odzywa a konczy mi sie lek a ten gin na nfz przyjmuje tylko w poniedziałki. Ciekawe czy bedzie mi robic usg. Poza tym on podobno przepisuje luteine wiec ciekawe czy mi da luteine czy dalej ten duphaston.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja mam, wyslac Ci?

Nie mow ze jestes w ciazy! Poczekaj na umowe o prace ale i tak popracuj z 1 miesiac.

Viola ja w szpitalu jak lezalam na mocz dostalam lek ten co MalaMi Monural. Ale efekt uboczny masakra.

MalaMi mi pod koniec ciazy tez puchly. Myslalam ze po porodzie zejdzie opuchlizna a tu klops jeszcze wieksza.

Kochane ide spac na godzinke poki mala spi.
[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Ostatnia edycja:
reklama
Marysia a Ty lezalas w szpitalu wtedy tylko z powodu złych wyników moczu?? Bo Anka32 tez pisala ze leżała z powodu w szpitalu... Kurczę, trochę czytałam to z reguly zapisywali antybiotyk doustny... Ja mam do gin i szpitala 40km i teraz nie wiem czy mam na wszelki wypadek wziąć torbę z ciuchami czy nie...

A ten efekt uboczny po monuralu to jaki??

Marysia a Ty lezalas w szpitalu wtedy tylko z powodu złych wyników moczu?? Bo Anka32 tez pisala ze leżała z powodu w szpitalu... Kurczę, trochę czytałam to z reguly zapisywali antybiotyk doustny... Ja mam do gin i szpitala 40km i teraz nie wiem czy mam na wszelki wypadek wziąć torbę z ciuchami czy nie...

A ten efekt uboczny po monuralu to jaki??
Viola nie wiem jak w Twoim szpitalu ale ja miałam sie wstawić nastepnego dnia rano z moczem. Bo na oddział ze skierowaniem to tylko do 10 przyjmują.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Viola tam kochana mialam napisane. U mnie dlugo trwaly zle wynki o skierowala mnie na oddzial w dodatku mialam dusznosci.

Efekt mialam taki ze po scianach chodzilam biegunka i wymioty:/

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Do góry