misis188
Fanka BB :)
Ja dziś się w Kościele modliłam żeby Twój kropek dobrze się wgryzł w mamusięAlez mi jest miło ze tyle Was jest ze mna
Dziekuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dziś się w Kościele modliłam żeby Twój kropek dobrze się wgryzł w mamusięAlez mi jest miło ze tyle Was jest ze mna
Dziekuje
Zawstydziłam sieJa dziś się w Kościele modliłam żeby Twój kropek dobrze się wgryzł w mamusięJesteś tak ciepłą osobą że nie da się Wam nie kibicować
![]()
Praga to dla mnie prawie 500 km w jedną stronę. A słyszałaś o Gyncentrum w Ostawie? To jest klinika do której mam najbliżej.Misis my jestesmy w Pradze,gdybys chciala cos wiedziec to pisz![]()
A teraz mam takie pytanie co do progesteronu .
Czy Wy tez macie po nim wzdęcia. ? Normalnie takie pierdywale ze tylko kołdra lata
![]()
A jedyne co przyjmuje to toi od 2 dni coraz lepiej
kołdra coraz wyżej
![]()
Bol podbrzusza to chyba po punkcji raczej , mialas tam sporo jaj i tak moze cmic do bety albo i dłużej . Ja mam wzdecia i latajaca kołdrę. A to jeszcze troche lutinus przyjmiesz tak do 12 tyg ciazyWiesz co, ja do transferu przyjmuje luthinus i mam właśnie wzdęcia i taki ból podbrzusza. Czytałam na ulotce ze to skutki uboczne.
Normalne?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi nic nie było... Ale pewno każda z nas inaczej reagujeA teraz mam takie pytanie co do progesteronu .
Czy Wy tez macie po nim wzdęcia. ? Normalnie takie pierdywale ze tylko kołdra lata
A jedyne co przyjmuje to toi od 2 dni coraz lepiej
kołdra coraz wyżej
![]()
Bol podbrzusza to chyba po punkcji raczej , mialas tam sporo jaj i tak moze cmic do bety albo i dłużej . Ja mam wzdecia i latajaca kołdrę. A to jeszcze troche lutinus przyjmiesz tak do 12 tyg ciazy
A czy to normalne to ja nie wiem 1 raz doszlam tak daleko![]()
Te wzdęcia i reszta mogą być od progesteronu. W moim ciążowym poradniku piszą, że często tak jest na początku ciążyBol podbrzusza to chyba po punkcji raczej , mialas tam sporo jaj i tak moze cmic do bety albo i dłużej . Ja mam wzdecia i latajaca kołdrę. A to jeszcze troche lutinus przyjmiesz tak do 12 tyg ciazy
A czy to normalne to ja nie wiem 1 raz doszlam tak daleko![]()
ja płaciłam 140 zł za opakowanie