Ewunka
Fanka BB :)
To u mnie będzie karmil stary bo ostatnio się zrobił okrągłyna pocieszenie powiem Ci ze kilogramy znikają jak sen złoty kiedy zaczynasz karmić :-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To u mnie będzie karmil stary bo ostatnio się zrobił okrągłyna pocieszenie powiem Ci ze kilogramy znikają jak sen złoty kiedy zaczynasz karmić :-)
To wiemy, bo każdej z nas kazałaś jeść kotletyJa od kwietnia 5.5 kg na minusie.
Ja bym małemu nie dała grochu w 1 tydzień ale smażony kotlet bez panierki i na kropce oleju owszem![]()
Skoro rośnie, to chyba coś tam się jednak dziejeZaraz doczytam co sie u Was dzieje dzis. Ja po N zrobiłam dzis beta, juz chyba Katharine pobiłam. Znowu urosła. Oczywiście za mało , ale rośnie. W poniedziałek była ciut ponad 1700, dzis 2868...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Martka jak to niemowa ?? Wstydzi sie czy wogole nie mowiRysia daje czadu, tak boksuje. Brzuch troche mi odpuścił i juz tak nie twardnieje, ale pod warunkiem ze bardzo dużo leżę, bakteria mam nadzieję, ze zdycha, ale chyba dopiero w poniedziałek znowu pobiorą wymaz, 72h na wynik sie czeka, a ja tu zwariuję już niedługo... Dwie noce pod rząd laski tak chrapią, ze chce stąd uciec, moja "koleżanka" z sali wczoraj urodziła wiec ją przenieśli i zostałam z niemową, która tylko patrzy...
Mi w klinice kazali robic zastrzyki od 18 do 20. Ja robiłam o 19...Ja juz po wizycie
Od dzis zaczynam 0.5 amp gonapeptylu
Za 2 tygodnie wizyta i start wlasciwej stymulacji 150j gonalu f i 50 menopuru
I o zgrozo 3 zastrzyli codziennie
I tak sie zastanawiam bo lekarz mowil ze wszystkie 3 moge brac w jednym czasie bez odstepow ze nic to nie przeszkadza. Hmm i zastanawiam sie czy jak bede je brac po 21 to nie bedzie za pozno jesli pozniej chodzi o ovitrele???