M
Magda82...
Gość
A jeżeli ustawa antyaborcyjna przejdzie to ja pójdę siedzieć 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, ale głosujemy większością, czy tak jak ostatnio jedna osoba była przeciw i w końcu porzuciłyśmy pomysł?
Ja chętnie zobaczyłabym też jak Wikuś i Oliś urośli :-) Niestety nie mam fb i nie mam komfortu ich podglądać.
My wszystkie pójdziemy; )A jeżeli ustawa antyaborcyjna przejdzie to ja pójdę siedzieć![]()
Mickey tak mi przykro[emoji26]ostatnio było tyle cudownych wiadomości, że nie chciałam psuć atmosfery na forum,dziś już diagnoza jest jednoznaczna,
moje maleństwo przestało się rozwijać, serduszko już dziś nie biło, dr P zauważył coś na usg odnośnie pęcherzyka co wskazuje na wadę, kochany człowiek szkoda że tak mało takich lekarzy, niestety moje światełko w tunelu zgasło ale muszę się zebrać, więc wrócę do gry
Mickey będe aniołkiem przy tobieostatnio było tyle cudownych wiadomości, że nie chciałam psuć atmosfery na forum,dziś już diagnoza jest jednoznaczna,
moje maleństwo przestało się rozwijać, serduszko już dziś nie biło, dr P zauważył coś na usg odnośnie pęcherzyka co wskazuje na wadę, kochany człowiek szkoda że tak mało takich lekarzy, niestety moje światełko w tunelu zgasło ale muszę się zebrać, więc wrócę do gry
Mickey, jestesmy z Toba. Tak bardzo przykro. Kazda z nas wie co czujesz i lzy leca same. Wracaj do bad jak tylko bedziesz mogla. Nafoczka dziekuje.Mickey będe aniołkiem przy tobie![]()