reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Owszem są wizyty ginekologiczne ale nie monitoring cyklu
owszem mogę iśc państwowo ale co mi da jedna wizyta?nic
Musiałabym co najmniej 6 x ech co tam po nowym roku może się uda:-) :).
A tak pozostaje czekać na cud może owulucha zajrzy i śluz się pojawi
To trzymam kciuki żeby się owulka ogarnęła i przyszła ładnie kiedy trzeba :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ten zestaw się nie sprawdził,wręcz przeciwnie porobily mi się torbielki
a Clo nie jest na małe endo niestety to efekt łyżeczkowania
na endo progynowa tylko nie wiem czy teraz dałby mi dobry efekt

Mi razem z clo gin przepisuje Nolvadex - zeby endo nie cierpiało. A jest jeszcze zamiast clo lametta. Ponoc lepsze dla endo.

Moj bierze 150zl za pierwsza wizyte w cyklu, następne wizyty w cyklu umawia juz na NFZ. Wiec tylko 150zl za cykl płace.. Szkoda ze tak duzo to u ciebi kosztuje :(

Dziękuję za przyjęcie mnie do grupy. My w tym cyklu zastosujemy pierwszy raz paski owu choć nigdy nie stosowałam. Cztery lata temu miałam monitorowane cykle i była co miesiąc ale teraz może być różnie (latka lecą). [emoji1]

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Mi razem z clo gin przepisuje Nolvadex - zeby endo nie cierpiało. A jest jeszcze zamiast clo lametta. Ponoc lepsze dla endo.

Moj bierze 150zl za pierwsza wizyte w cyklu, następne wizyty w cyklu umawia juz na NFZ. Wiec tylko 150zl za cykl płace.. Szkoda ze tak duzo to u ciebi kosztuje :(
Ale masz super !!Ja państwowo nie mam żadnego dobrego tylko prywatnie
Czekam na cud

Dzien dobry,
Kto dziś testuje? Jak przedstawia sie tabelka - to zaraz wywołamy do odpowiedzi :)
Megan22, gdzie zniknęłas?

3dpo
Hej hej :D jestem i czytam prawie codziennie :D czasem dam kciuka jak jest dobre info :D u mnie hmm no wlasnie musialam sprawdzic w kalendarzu .. Dzisiaj 22 dc :p. Troche chcialam tym razem wyluzowac:p nie szukam objawów , nie zwracałam uwagi na sluz i niby robilam przez pare dni testy owu ale przyszly mi z allegro te paseczki niebieskie i z nich PRZEPRASZAM za wyrazenie ale ch*ja wyszlo[emoji14]sama nie wiem czy owulacja byla czy jej nie bylo[emoji14]kochalismy sie z K kiedy mielismy ochote bo sie przez te testy owu tylko pogubilam . Widzialam ze na innym wątku dziewczyna zrobila ten niebieski ( brak drugiej kreski ) i drugi z rossmana ( bardzo widoczna druga kreska) wiec jest mozliwosc ze jednak owulka u mnie tez sie pojawila ale kto tam wie[emoji14]takze sobie podczytuje was i spokojnie czekam pewnie na @ :D 1 października ma byc[emoji14]Jakaś obojetność mnie przez te testy dopadła .. I nie to, że odwidzialo mi sie pragnienie bycia w ciąży ale po prostu nawet sama nie wiem . Takze dalej bede czytac i trzymac kciuki za wszystkie babeczki oraz jak juz sie udzielilam to przy okazji gratuluje pozytywów :D no i na koniec ..obiecalam ze za równy miesiąc wroce z pozytywnym testem, także jesli tego nie zrobie 1 pazdziernika to zrobie to nastepnym razem [emoji123][emoji123] dzieki za pamiec ! :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

No ale co to za przyrost. Bardzo marny. Lepiej nastawić się że nic z tego nie będzie. Nie wiem skąd taki mam problem. Dwójkę dzieci donosiłam normalnie. Pierwszy poród w 40tyg drugi w 41tyg a teraz nagle jakiś problem żeby jakąś ciaze utrzymać. Znacie może kogoś kto z takim początkiem utrzymał ciaze i urodził zdrowe dziecko ????

Dziewczyny mają rację: trzeba myśleć pozytywnie - nastawiać się trzeba, że będzie dobrze. Medycyna to nie jest nauka ścisła:) Ważne, że rośnie - trzymamy kciuki:)

reklama
Hej hej :D jestem i czytam prawie codziennie :D czasem dam kciuka jak jest dobre info :D u mnie hmm no wlasnie musialam sprawdzic w kalendarzu .. Dzisiaj 22 dc :p. Troche chcialam tym razem wyluzowac:p nie szukam objawów , nie zwracałam uwagi na sluz i niby robilam przez pare dni testy owu ale przyszly mi z allegro te paseczki niebieskie i z nich PRZEPRASZAM za wyrazenie ale ch*ja wyszlo[emoji14]sama nie wiem czy owulacja byla czy jej nie bylo[emoji14]kochalismy sie z K kiedy mielismy ochote bo sie przez te testy owu tylko pogubilam . Widzialam ze na innym wątku dziewczyna zrobila ten niebieski ( brak drugiej kreski ) i drugi z rossmana ( bardzo widoczna druga kreska) wiec jest mozliwosc ze jednak owulka u mnie tez sie pojawila ale kto tam wie[emoji14]takze sobie podczytuje was i spokojnie czekam pewnie na @ :D 1 października ma byc[emoji14]Jakaś obojetność mnie przez te testy dopadła .. I nie to, że odwidzialo mi sie pragnienie bycia w ciąży ale po prostu nawet sama nie wiem . Takze dalej bede czytac i trzymac kciuki za wszystkie babeczki oraz jak juz sie udzielilam to przy okazji gratuluje pozytywów :D no i na koniec ..obiecalam ze za równy miesiąc wroce z pozytywnym testem, także jesli tego nie zrobie 1 pazdziernika to zrobie to nastepnym razem [emoji123][emoji123] dzieki za pamiec ! :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymamy za słowo !!! :D

Do góry